Idei pentru cadouri sexy

Sărbătorile de Sfântul Nicolae şi Crăciun se apropie aşa că n-ar fi rău să te pui la punct cu cadourile pentru iubita sau iubit. Indiferent care ar fi cadoul la care te-ai gândi, poate ar fi timpul să achiziţionezi şi ceva care să stimuleze imaginaţia în pat.

RomaniaTV.net
01 dec. 2012, 07:35
Idei pentru cadouri sexy

Iată câteva idei pentru cadouri sexy pe care le-ai putea cumpăra:

1. Pămătuf de pene pentru excitare

Aceste pene pot fi folosite pentru a mângaia partenerul. Pămătufurile sunt ideale pentru momente speciale, tactile şi n-ar trebui să-ţi lipsească din dormitor.

2. “Cătuşe” de mătase

Sunt moi şi delicate şi pot stârni senzaţii tari, mai ales dacă îţi place să fii legat. Diferenţa de cătuşele din metal este ca sunt mai confortabile şi mai elegante.
 
3. Lumânare pentru masaj

Lumânarea se lasă să ardă câteva minute, iar după stingerea flăcării se aşteapta câteva secunde. Apoi se toarnă uşor pe piele sau în palmă, încălzind locul şi ajutând la efectuarea unui masaj perfect. Crema se întinde uşor, are o consistenţă catifelată şi se absoarbe treptat în piele. Plăcerea nu va fi umbrită de acea senzaţie uleioasă de la final, pielea fiind astfel răsfăţată şi îngrijită. Odată cu beneficiile masajului (relaxare, tonifiere, plăcere fizică şi psihică), datorită uleiurilor esenţiale vă veţi bucura simţurile cu un parfum deosebit, plăcut, natural, pe care îl puteţi simţi mult timp. Optaţi pentru mirosurile excitante care sunt pe placul vostru.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro.