Idei preconcepute despre căsnicie care îţi pot ruina relaţia

Căsnicia este considerată cea mai sacră uniune dintre noi oamenii. Însă, există şi cazuri în care această căsnicie este doar de faţadă sau doar pentru a respecta anumite standarde sociale.

RomaniaTV.net
18 nov. 2012, 21:39
Idei preconcepute despre căsnicie care îţi pot ruina relaţia

De obicei, când intervine în cuplu un conflict ce trebuie soluţionat, apare lupta “aici eu am dreptate, tu nu!”. Sunteţi amandoi două persoane inteligente şi ar trebui să vă ascultati reciproc punctele de vedere, fără a face judecăţi de valoare. Puneţi lucid lucrurile cap la cap şi s-ar putea să aveţi o nouă perspectivă asupra evenimentului respectiv. Fiţi o echipă şi veţi vedea că două creiere pot rezolva mai repede o problemă decât unul singur.

Nu mergeţi la culcare supăraţi

De fapt, este mai bine să mergeţi la culcare supăraţi decât să petreceţi toată noaptea certându-vă şi să nu rezolvaţi nimic. Nu veţi reuşi decât să fiţi şi mai nervoşi, şi mai obosiţi, şi mai puţin dispuşi să vă înţelegeţi reciproc. Dacă vedeţi că nu ajungeţi la nicio soluţie, opriţi-vă, mergeţi la culcare şi dormiţi bine. Ştim cu toţii că noaptea este un sfetnic bun. Dacă dimineaţa vă va găsi tot supăraţi, măcar sunteţi odihniţi şi puteţi discuta mult mai calm.

Citeşte continuare pe sfatulparintilor.to.