IDENTITATEA fetiţei blonde, ridicată de la familia de romi din Dublin, a fost descoperită

Publicat: Miercuri, 23 Octombrie 2013 22:54 // Actualizat: Miercuri, 23 Octombrie 2013 23:17 // Sursa: romaniatv.net

Testele ADN realizate de autorităţile irlandeze pentru a determina identitatea fetiţei din Dublin, în vârstă de şapte ani, blondă cu ochi albaştri, găsită la un cuplu de romi de origine română, au relevat faptul că cei doi sunt părinţii ei naturali. Cazul a apărut în acelaşi timp cu cel al misterioasei Maria.

 

Școlărița a fost reunită cu părinții ei, după ce a petrecut două nopți în grija serviciilor sociale, după ridicarea ei din casa familiei dintr-o suburbie din Dublin, potrivit SkyNews.

Citeşte şi Grecii anchetează încă zece DISPARIŢII DE COPII, după cazul fetiţei MISTERIOASE din tabăra de romi

Agenţi ai Poliţiei irlandeze, alertaţi de un vecin, s-au prezentat luni la domiciliul familiei din Tallaght, un cartier sărăcăcios din capitală, pentru a vorbi cu părinţii, şi au găsit fetiţa printre alţi copii minori.

Presupuşii părinţi au asigurat că este vorba de fiica lor, dar explicaţiile şi actele prezentate nu au convins poliţia care le-a retras custodia, conform Legii de Protecţie a Minorilor din 1991.

Fetiţa a fost plasată într-un centru pentru minori care a cerut justiţiei custodia temporară, cât timp laboratorul va analiza probele biologice, potrivit Agerpres.

În timpul vizitei de luni a agenţilor, care a durat câteva ore, părinţii au asigurat că fetiţa s-a născut la Spitalul Coombe din Dublin, în aprilie 2006, însă datele verificate cu ajutorul autorităţilor medicale au trezit suspiciuni.

Certificatul de naştere al fetiţei a fost considerat 'puţin concludent', iar poza din paşaportul prezentat de familie arăta o fetiţă mult mai mică şi nu ajută pentru a o compara cu înfăţişarea sa actuală.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
23 oct 23:01
...găsită la un cuplu de romi de origine română, au relevat faptul că cei doi sunt părinţii ei Citește mai departe… Powered by WPeMatico...
1
EUR
4.8026
RON
23 Feb
noapte 0 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H