Idila care a șocat Hollywood-ul. Actorul de comedie Pete Davidson a sedus-o pe cea mai sexy divă a momentului, Kim Kardashian

Actorul de comedie Pete Davidson a dat lovitura în viața personală, acesta se află într-o relație cu nimeni alta decât Kim Kardashian, una dintre cele mai sexy femei din lume.

19 nov. 2021, 15:24

Actorul de comedie, Pete Davidson, în vârstă de 28 de ani, se află într-o nouă relație, iar aleasa este nimeni alta decât Kim Kardashian, considerată una dintre cele mai frumoase femei din lume.

Kim Kardashian și Pete Davidson și-au confirmat noua relație. Cuplul a fost fotografiat ținându-se de mână, miercuri, în Palm Springs, California. Kim, 41 de ani, și Pete, 28 de ani, au decis să celebreze ziua de naștere a actorului la conacul de 12 milioane al familiei Kardashian.

Cei doi și-au manifestat public afecțiunea unul față de celălalt, iar imaginile au făcut înconjorul lumii.

Nici Kim, nici Pete nu și-au putut ascunde zâmbetele în timpul unei plimbări pe lângă conacul de 12 milioane de dolari, al mamei lui Kim, Kris Jenner.

Pete Davidson și Kim Kardashian au petrecut împreună toată noaptea, însă cei din jur cred că este vorba doar de o aventură trecătoare.

Este pentru prima dată când Kim Kardashian se afișează alături de un potențial partener, de când a cerut divorțul de soțul ei, artistul Kanye West.

Kanye, în vârstă de 44 de ani, care și-a schimbat legal numele în Ye, a fost într-o scurtă relație cu modelul Irina Shayk în iunie, înainte să confirme că formează un cuplu cu modelul Vinetria, 22 de ani.

Între timp, Pete, care a împlinit 28 de ani marți, a fost anterior implicat romantic cu o mulțime de femei frumoase de la Hollywood, printre care actrița Kate Beckinsale și fosta logodnică, cântăreața Ariana Grande, relatează DailyMail.com.