Idilă la Chefi la Cuțite. Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello, cel mai nou cuplu din showbiz: „Suntem discreți”

Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello, foștii concurenți de la Chefi la Cuțite, trăiesc o frumoasă idilă de dragoste.

24 iun. 2021, 21:42

Antonia Ștefănescu și Vincenzo Aiello, foștii concurenți de la Chefi la Cuțite, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de ceva vreme, chiar dacă cei doi nu s-au etalat. În ultima perioadă tinerii au postat mai multe poze împreună, iar fanii s-au întrebat dacă între ei chiar s-a înfiripat vreo idilă. Fosta fosta soție a lui Andrei Ștefănescu a confirmat în sfârșit că se află într-o minunată relație de iubire cu Vincenzo Aiello.

Frumoasa blonda a mai adăugat că ea și noua cucerire nu s-au ascuns niciodată de ochii celorlalți, însă nici nu au căutat să epateze prin aparițiile lor. Antonia Ștefănescu a menționat că amândurora le place să ducă o viață discretă.

”Suntem împreună. Nu este vreun secret, nu ne-am ascuns, dar nici nu ne-am “etalat” în online, să spun așa. Suntem discreți.”, a declarat Antonia Stefănescu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Antonia Ștefănescu a divorțat de fostul ei soț după șapte ani de relație

Andrei Ștefănescu

a divorţat de Antonia, iar cei doi au făcut anunţul pe Facebook. „Dragii nostri, dupa cum bine stiti, mereu am fost discreti cu evenimentele din familia noastra, lucru pe care l-am facut si acum. Din respect pentru voi am hotarat ca este momentul sa va informam despre situatia noastra, pentru a nu exista neintelegeri.

Dupa 7 ani de relatie, o poveste frumoasa de dragoste si o minune de copil, am ajuns la final, drumurile noastre s-au separat. Mai exact la mijlocul acestei veri am luat decizia de a ne desparti. In luna septembrie am finalizat divortul la notar pe cale amiabila si am cazut de acord asupra tuturor deciziilor care il privesc pe Ayan si nu numai.

Antonia si Ayan locuiesc in continuare in casa noastra, ii vizitez aproape zilnic si ne petrecem timpul impreuna. Puiul este bine si fericit si ne asiguram zi de zi ca aceasta schimbare sa nu il afecteze. Am ales sa facem aceasta tranzitie departe de ochii si parerile celor din jurul nostru, pentru binele si linistea atat a noastra, cat si a lui Ayan.

Stim ca aceasta decizie va uimi pe toata lumea care ne indrageste si care ne-a fost alaturi de-a lungul anilor, insa amandoi suntem bine si ne intelegem foarte frumos in ciuda despartirii noastre, lucrurile merg inainte la fel ca pana acum.