Idila secretă de la Survivor România All Stars. S-a aflat cine i-a furat inima lui Alex Delea

Idila secretă de la Survivor România All Stars. Războinicii au avut parte de o recompensă binemeritată, după ce au câștigat un joc dificil. Timpul petrecut pe o barcă, înconjurați de apă și de o atmosferă relaxantă, a scos la iveală o posibilă poveste de dragoste.

22 feb. 2024, 16:42
Idila secretă de la Survivor România All Stars. S-a aflat cine i-a furat inima lui Alex Delea
Idila secretă de la Survivor România All Stars

Idila secretă de la Survivor România All Stars. Alex Delea a lansat o provocare să vadă cine este dispus să depășească frica de a sări în apă. Când Maria Chițu a ezitat, Războinicul nu a stat pe gânduri și a luat-o în brațe, aruncându-se în mare. Gestul său a fost plin de tandrețe, iar Maria, deși a ezitat inițial, a cedat în cele din urmă farmecului și entuziasmului lui Alex.

Citește și: Jador, o nouă lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor. Despărțirea pare definitivă

Idila secretă de la Survivor România All Stars

Daniel Pavel: Tu (Maria Chițu – n.r.) ai făcut ceva mișcare acolo…

Maria Chițu: Da, datorită lui Alex (Delea – n.r.). Mă temeam că o să mă arunce în mare. Voiam doar să dorm lângă Duli. Mă cuibărisem pe Duli. Alex m-a surprins cu o mișcare neașteptată. M-a aruncat fix în mare, domnul Dan! Și-mi venea să-l strâng de gât…

Daniel Pavel: Te-a aruncat sau ați sărit împreună?

Maria Chițu: A sărit împreună cu mine, da.

Alexandra Ciomag: Ooo! Povestea de dragoste continuă…

Daniel Pavel: Povestea de dragoste continuă?!

Alexandra Ciomag: Mici glumițe! Cel puțin, atât timp cât eram eu în camp-ul Războinicilor existau mici tatonări așa, dar… glumițe.

Maria Chițu: Eram acolo în brațele lui și-i spuneam: „Deci, dacă mă arunci… Eu te-am luat în echipa mea la Consiliu. Nu mă face să-mi pară rău!”.

Alex Delea dezvăluia, înainte să intre în concurs, că își dorește să găsească pe cineva cu care să întemeieze o familie. „Relație serioasă caut de când am revenit în România. Totodată, îmi doresc foarte mult și un copil. Sper din suflet ca, după ce se încheie „Survivor All Stars, să se întâmple ceva și să-mi dea Dumnezeu o fată cu care să am o familie și să pot face un copil.

Ce caut la o fată este să mă îndrăgostesc de ea, să mă îndrăgostesc atât de tare, încât să fie doar ea în capul meu. Nu am ceva anume, vreau să simt acel sentiment și să-mi fac o familie. Chiar dacă am doar 27 de ani, simt că a trecut foarte mult timp. Și vreau să am un copil până la 30 de ani„, spunea recent Alex Delea, pentru Viva.ro.