Jador, o nouă lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor. Despărțirea pare definitivă

Jador, o nouă lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor. Manelistul are parte de ghinion în această perioadă, producătorii show-ului nu și-au respectat promisiunea de a o aduce și pe iubita acestuia în concurs, iar el a fugit, fiind astfel descalificat.

21 feb. 2024, 16:33
Jador, o nouă lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor. Despărțirea pare definitivă
Jador, o nouă lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor

Jador, o nouă lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor. Chiar dacă a încercat să fie foarte discret în ceea ce privește prietenia cu Bogdan Mocanu, se pare că relația lor nu este deloc una bună și că nu și-ar mai vorbi aproape deloc.

Jador, o nouă lovitură după ce a fost descalificat de la Survivor

Ruptura s-ar fi produs încă dinainte ca Jador să ajungă în Republica Dominicană. Bogdan Mocanu nu mai postează deloc mesaje de susținere pentru fostul său prieten și nu l-a încurajat nici până să se afle că a fost descalificat de la Survivor, scrie Fanatik.ro.

Cei doi nu vor să mai audă unul de celălalt, iar gurile rele spun că Jador și-ar fi schimbat atitudinea față de multe persoane pe care le-a avut în jur de când a devenit extrem de popular. Printre acele persoane se numără și Bogdan Mocanu.

Citește și: Cum arată penthouse-ul luxos deținut de Jador! Manelistul a scos 500.000 de euro din buzunar pentru ea: „Dumnezeu m-a ajutat să o iau”

Jador s-a lansat și în lumea afacerilor

Jador are o mulțime de evenimente la care cântă, dar totuși vrea să facă mai mulți bani, așa că a intrat în lumea afacerilor. Are deja o primă afacere deschisă la Bacău, căci le-a deschis părinților lui un magazin de materiale de construcții.  Acum intră în domeniul imobiliarelor. Manelistul a devenit proprietarul mai multor apartamente la malul mării.

Cântărețul de manele s-a ocupat de achiziționarea apartamentelor, iar acum stă cu muncitorii și se ocupă de amenajarea lor. „Si-a cumpărat mai multe apartamente, la mare, la Constanța și acum sunt cu muncitorii aici, punem gresie, punem faianță”, a spus Romeo Dumitrache.