IDILĂ SECRETĂ??? Monica Iagăr şi Sorin Marcus îşi petrec nopţile împreună pe litoral

După despărţirea de Cosmin Cernat, de acum doi ani şi jumătate, Monica Iagăr n-a mai fost văzută la braţul niciunui bărbat. Până de curând, când în cercul ei de cunoştinţe şi-a făcut apariţia Sorin Marcus, un afacerist divorţat în februarie, care caută compania Monicăi foarte des.

RomaniaTV.net
10 iul. 2012, 06:25
IDILĂ SECRETĂ??? Monica Iagăr şi Sorin Marcus îşi petrec nopţile împreună pe litoral

Monica Iagar a reuşit cu greu să-şi refacă viaţa personală după separarea de Cosmin Cernat, tatăl celor două fetiţe ale sale. Însă, de trei luni a apărut un nou bărbat în viata campioanei mondiale, a cărui identitate nu doreşte să o facă publică sub nicio formă. Interesant este faptul că, fix din aceeaşi perioada, Monica este văzută din ce în ce mai des în compania lui Sorin Marcus, un afacerist proaspăt divorţat.

Cei doi au venit împreună la mai multe evenimente mondene, dar s-au întâlnit şi în privat, pe litoral, sâmbătă dimineaţă. „Da, am fost la mare, în weekend, iar Marcus a venit şi m-a luat dintr-un club ca să mergem împreună în altul, acolo unde se aflau şi alţi prieteni de-ai noştri. Suntem prieteni, restul nu contează. Există un bărbat în viaţa mea, este persoană publica, dar nu vreau să-i dezvălui identitatea. Sunt liberă şi independentă, chiar dacă am un iubit”, a declarat Monica, potrivit cancan.ro.