IDOLUL FEMEILOR Chinezoaicele l-au pipăit pe fund pe Obama

Prezent la San Francisco, preşedintele american a fost mai mult decât apreciat de două femei, reprezentante ale comunităţii chineze. Din fotografiile de presă reiese că femeile au fost atât de îndrăzneţe, încât îmbrăţişările lor de bucurie au coborât până la posteriorul preşedintelui.

RomaniaTV.net
19 feb. 2012, 09:16
IDOLUL FEMEILOR Chinezoaicele l-au pipăit pe fund pe Obama

Barack Obama se bucură de susţinerea femeilor din Statele Unite. Testându-şi propria-i popularitate înaintea alegerilor prezidenţiale, prin care preşedintele în exerciţiu aspiră să obţină un nou mandat, cel mai puternic om de pe planetă a avut surprize colosale într-un restaurant al comunităţii chineze din SUA.

Obama a decis să ia prânzul într-un restaurant chinezesc, fiind primit acolo cu mare căldură. Mesenii au făcut coadă să se fotografieze cu Obama şi au început să aclame numele preşedintelui .

Două chinezoice se pare însă că au mers pre departe, depăşind limita de decenţă pe care o impune eticheta şi nu s-au jenat să îi atingă posteriorul liderului de la Washington, chiar în prezenţa soţilor lor.

Deşi luat pe neaşteptate de gestul celor două femei, Obama şi-a revenit repede şi a preferat să râdă si să glumească în continuare cu ele şi cu ceilalţi oaspeţi ai restaurantului.

Potrivit San Francisco Chronicle, Obama intrase în restaurantul chinezesc pe neanunţate, îmbrăcat nonconformist, numai în cămaşă albă cu cravată şi cu mânecile suflecate. Când l-au văzut intrând, mesenii au fost surprinşi şi bucuroşi în acelaşi timp şi s-au ridicat în picioare strigând „Obama, Obama, a venit Obama!” …

Preşedintele american s-a aşezat între ei şi a comandat specialităţi chinezeşti pe bază de carne de porc şi o specialitate cu ciuperci.

Vezi mai multe imagini pe : http://www.huffingtonpost.com/2012/02/17/obama-butt-grabbed-photo_n_1285222.html