Ieri la proteste, mâine la deszăpezire. Ultraşii merg să-i ajute pe sinistraţii din Buzău

Asociaţia Suporterilor Români anunţă că duminică dimineaţa va porni spre zona Pogoanele - Scutelnici, din judeţul Buzău, pentru a da o mână de ajutor persoanelor izolate.

RomaniaTV.net
10 feb. 2012, 20:43
Ieri la proteste, mâine la deszăpezire. Ultraşii merg să-i ajute pe sinistraţii din Buzău

Ieri protestau în Piaţa Universităţii, împotriva guvernului Boc, astăzi sunt alături de sinistraţi. Membrii galeriilor de fotbal încearcă să se dezică de acţiunile violente de care sunt acuzaţi în multe situaţii şi vor să demonstreze că sunt solidari şi în cazul acţiunilor sociale şi al situaţiilor deosebite.

În acest sens, Asociaţia Suporterilor Români organizează o acţiune umanitară pentru deszăpezirea localităţilor afectate grav de căderile masive de zapadă din judeţul Buzău. Într-un comunicat al acestei asociaţii, se precizează următoarele: „Suporterii vor pleca în dimineaţa zilei de duminică spre zonele cele mai afectate dintre Urziceni şi Buzău şi anume Pogoanele şi Scutelnici. Persoanele care doresc să ni se alăture sunt aşteptate duminică, la orele 8.30, în parcarea supermarketului Kaufland Colentina.

Facem un apel către cei care doresc să contribuie cu alimente sau cu bani pentru cumpărarea alimentelor şi nu au cum să vină cu noi, să le doneze  reprezentanţilor AISS sâmbătă seara în Piaţa Universităţii, cu ocazia protestelor împotriva ACTA sau duminică dimineaţa, în parcarea supermarketului Kaufland Colentina. De asemenea, firmele care doresc să doneze sume de bani sau alimente sunt rugate să ne contacteze pe adresa de e-mail [email protected]. Înarmaţi cu lopeţi, alimente şi apă potabilă, sperăm să putem da o mână de ajutor persoanelor izolate de peste o săptămână sub troiene de zapadă ce depăşesc 3 metri înaltime”.