Ies la iveală noi detalii din dosarul Elenei Udrea. Ce spune fostul ministru despre Florian Coldea

Elena Udrea, care se află în închisoare, în Bulgaria, așteptând extrădarea, a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre relația pe care o are cu Florian Coldea.

15 iun. 2022, 12:43
Ies la iveală noi detalii din dosarul Elenei Udrea. Ce spune fostul ministru despre Florian Coldea

Concret, Elena Udrea neagă că s-ar fi înţeles cu Florian Coldea să o scape de dosare sau că ar fi parteneră de afaceri cu fostul director adjunct de la SRI.

Ce spune Elena Udrea despre relația cu Florian Coldea

Fostul ministru al Dezvoltării susține că nu s-a întâlnit sau a vorbit cu fostul director adjunct al SRI, din anul 2014, nici măcar întâmplător.

„Nu m-am înţeles cu Florian Coldea să mă scape de dosare! Nu sunt parteneră de afaceri cu Florian Coldea! Nu m-am întâlnit şi nici nu am vorbit cu Florian Coldea, nici măcar întâmplător, din decembrie 2014!”, a scris Elena Udrea pe Facebook .

Mai mult, Elena Udrea recunoaște că este posibil ca ea şi Florian Coldea să aibă prieteni comuni, după cum este sigur că au adversari comuni, ceea ce nu i-a făcut pe amândoi prieteni.

„De 2 luni se vehiculează sistematic şi după un plan bine organizat aceste intoxicări, de aceea consider foarte importante clarificările de mai sus!”, conchide fostul ministru.

Citește și: Elena Udrea va beneficia de condiţii de lux în penitenciar: „Va avea un tratament diferit. Va avea în celulă baie proprie, oglindă, etajeră, vas WC, saltea, lenjerie de pat, pătură şi pernă”

Fostul ministrul Elena Udrea, condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute

Fostul ministrul Elena Udrea, condamnată definitiv la șase ani de închisoare în dosarul Gala Bute, va fi extrădată în România, ea aflându-se în detenţie în Bulgaria.

Ea a anunțat, în cursul zilei de luni, Elena Udrea a anunţat luni că a sesizat CSM „pentru a cerceta o situaţie şocantă, şi este posibil şi foarte probabil să explice cum s-a luat decizia ÎCCJ din 7 aprilie, prin care intr-un mod ilegal şi complet abuziv, cu încălcarea deciziei 685/2018 a CCR” i s-a respins Contestaţia în Anulare din dosarul Gala Bute, ceea ce a dus la arestarea sa.

„Am sesizat CSM pentru a cerceta o situaţie şocantă, şi este posibil şi foarte probabil să explice cum s-a luat decizia ÎCCJ din 7 aprilie, prin care într-un mod ilegal şi complet abuziv, cu încălcarea deciziei 685/2018 a CCR, mi s-a respins Contestaţia in Anulare din dosarul Gala Bute, ceea ce a dus la arestarea mea.

Citește și: Elena Udrea a sesizat CSM: „Să verifice dacă un judecător din cei patru a fost chemat la Parchetul General şi ameninţat cu puşcăria de cineva din conducere”

Reamintesc ca doar mie, doar in acest dosar, contestaţia mea şi a celorlalţi doi (Obreja şi Breazu) au fost respinse, iar in toate celelalte dosare aceiaşi judecători au admis contestaţiile şi s-a trecut la rejudecarea cauzelor! Mai exact am cerut CSM sa verifice dacă in dimineaţa zilei de 7 Aprilie, ziua în care s-a pronunţat decizia de respingere a cererii mele, cel puţin un judecător din cei patru care au fost pentru respingere, a fost chemat la Parchetul General şi ameninţat cu puşcăria de cineva din conducerea instituţiei daca va fi pentru admiterea contestatiei mele şi favorabil respectării deciziei nr. 685/2018 a CCR”, a scris Elena Udrea, luni pe Facebook.


loading...
Partenerii noștri