Ieşean acuzat de viol, găsit după ce şi-a uitat telefonul în casa victimei. Bărbatul a fost reţinut

Bărbatul suspectat că ar fi violat o tânără din Iaşi, în apartamentul acesteia, a fost prins de poliţişti şi reţinut pentru 24 de ore, el susţinând că este nevinovat, transmite Mediafax.

RomaniaTV.net
08 mai 2012, 12:34
Ieşean acuzat de viol, găsit după ce şi-a uitat telefonul în casa victimei. Bărbatul a fost reţinut

Poliţiştii l-au prins, marţi la prânz, pe bărbatul suspectat că ar fi pătruns în apartamentul unei tinere din Iaşi, după care a lovit-o şi a violat-o.

Agresorul, în vârstă de 30 de ani, a fost dus pentru audieri la sediul Poliţiei municipiului, unde i s-a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, fiind acuzat de viol şi violare de domiciliu.

Bărbatul a susţinut că este nevinovat şi că a mers la tânără întrucât aceasta îi datora o sumă de bani.

El urmează să fie dus în instanţă cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de luni spre marţi bărbatul a intrat în apartamentul unei tinere, situat în zona centrală a municipiului, după ce a aceasta i-a deschis uşa crezând că este prietenul său. Agresorul a ameninţat-o pe tânără, apoi a violat-o. Totodată, fata susţine că ar fi fost lovită.

Tânăra, în vârstă de 24 de ani, a depus plângere la Poliţie, iar identitatea bărbatului a fost stabilită după ce acesta şi-a uitat telefonul mobil în locuinţa victimei.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, pe numele bărbatului au mai fost depuse două plângeri, tot pentru viol, iar victimele sunt tinere care oferă servicii de masaj erotic.