Ieşită din tipare. E frumoasă de pică şi a promovat BAC 2014 cu media 10 FOTO

O elevă de la Colegiul Naţional "Andrei Şaguna" din Braşov s-a remarcat anul acesta la examenul de bacalaureat cu un 10 de excepţie.

07 iul. 2014, 19:26
Ieşită din tipare. E frumoasă de pică şi a promovat BAC 2014 cu media 10 FOTO

Lorena Budulan, de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” din Braşov este o elevă foarte frumoasă, care nu a fost niciodată preocupată să aibă nota 10 pe linie, potrivit adevarul.ro. În cei patru anii de liceu a avut media generală 9.

VEZI ŞI: O elevă din Cluj, care a obţinut nota 10 la BAC 2014, a dezvăluit cheia succesului ei

Media de la bacalaureat a surprins-o puţin. „M-am pregătit mai mult în ultimul an. Nu mi s-a părut foarte greu la bacalaureat. Dacă la matematică şi la informatică eram sigură că o să iau nota maximă, la română am fost puţin surprinsă. Nu poţi fii niciodată sigur la limba română, deoarece este o materie puţin subiectivă. Am fost foarte bucuroasă să am luat 10 curat, mă simt mândră de acest lucru. Îmi doresc însă foarte mult să intru la facultate, mai mult decât mi-am dorit un 10 la bacalaureat„, a mai spus Lorena Budulan.

Chiar dacă în liceu a studiat matematică-informatică, tânăra nu se va îndrepta către o universitate de profil. Nu va pleca nici în străinătate, deşi ar fi multe universităţi care ar dori să o aibă studentă. Îşi doreşte mult să devină designer vestimentar.

CITEŞTE ŞI: Frumoasă de pică şi mai deşteaptă ca Einstein. Cât de sexy este eleva de 10 la BAC 2014 din PLOIEŞTI