Iftimoaie vrea un urmaş luptător: Sunt singurul care bate în familie, în prezent

Mai vreau un băieţel, pentru că acum, singurul care bate în familie sunt eu. Asta spune Ionuţ Iftimoaie, care are deja trei copii. Toţi sunt talentaţi, dar niciunul nu dă cu pumnul.

07 mai 2013, 14:17
Iftimoaie vrea un urmaş luptător: Sunt singurul care bate în familie, în prezent

Ionuţ Iftimoaie mai vrea un copil. Şi-ar dori încă un băiat pentru a respect tradiţia din familia sa. Deocamdată, cei trei copii ai luptătorului sunt pasionaţi de sport şi artă, dar nu şi de ring.

„Liza, care are 13 ani şi e fata mea din Italia face patinaj artistic. Nicolas, băieţelul meu de 5 ani, de la vârsta de 3 ani face tenis de câmp, iar Nicole face desen şi tocmai ce săptămâna trecută s-a apucat să ia lecţii de canto. În momentul de faţă, singurul care bate în familia asta sunt eu”, a spus râzând Ionuţ.

Deşi în meciurile de K1 nu arată milă, Iftimoaie recunoaşte că acasă este romantic şi îşi răsfaţă soţia, în cele trei zile pe săptămână pe care le petrece cu familia.

„Nu trece o zi fără să îi amintesc că o iubesc şi totodată atunci când vorbesc la telefon cu ai mei sau sunt acasă nu trece o zi fără să îi pun la culcare şi fără să le amintesc că îi iubesc”, spus Ionuţ Iftimoaie.

Luptătorul de K 1 va avea în toamnă meciul de retragere şi spune că va rămâne în sport ca manager. El se gândeşte ca în următorii ani să-şi aducă familia de la Bacău în Capitală.