Igaş: Dacă va fi arestat, Apostu trebuie exclus imediat din PDL

Traian Igaş a declarat, referindu-se la cazul primarului Sorin Apostu, că democrat-liberalii care au încălcat legea trebuie excluşi din partid. Ministrul de Interne, spre deosebire de alţi membri PDL, nu şi-a mai nuanţat declaraţia şi a precizat că justiţia trebuie lăsată să se pronunţe.

RomaniaTV.net
10 nov. 2011, 14:21
Igaş: Dacă va fi arestat, Apostu trebuie exclus imediat din PDL

„Cei care au încălcat legea sigur că trebuie să dea socoteală pentur acest lucru, iar noi ca partid atunci când avem asemenea situaţii trebuie să luăm măsura de excludere a lor din partid”, a declarat Traian Igaş referindu-se la reţinerea lui Sorin Apostu.

Deputatul PDL Cezar Preda a declarat, joi, pentru MEDIAFAX că organizaţia clujeană a partidului este una dintre cele mai puternice organizaţii ale formaţiunii şi că PDL este afectat „foarte mult” de dosarul de corupţie în care este învinuit primarul Sorin Apostu, şi „cu atât mai mult premierul”.

Primarul din Cluj-Napoca, Sorin Apostu, a fost reţinut miercuri de procurorii DNA. Democrat-liberalul Sorin Apostu este acuzat de luare de mită în formă continuată.

Apostu este cunoscut ca un personaj apropiat preşedintelui PDL Emil Boc. De altfel, Apostu este cel care l-a înlocuit pe Boc la Primăria Cluj-Napoca.