Igaş nu merge la audierile din Parlament. Vezi aici de ce

Ministrul de Interne Traian Igaş a anunţat că nu va merge în faţa Comisiei de Apărare a Camerei Deputaţilor miercuri, aşa cum i s-a cerut.

RomaniaTV.net
20 ian. 2012, 13:56
Igaş nu merge la audierile din Parlament. Vezi aici de ce

Traian Igaş a anunţat că nu va putea răspunde cererii Comisie de Apărare a Camerei Deputaţilor deoarece miercuri, când a fost citat, se va afla la Copenhaga, la o reuniune convocată de UE. Totuşi, ministrul de Interne a sublinait că după aceea va sta la dispoziţia deputaţilor.

Eugen Bejinariu, vicepreşedintele Comisiei de Apărare, a subliniat că parlamentarii au solicitat audierea lui Traian Igaş pentru ca acesta să explice „abuzurile contra protestatarilor paşnici”.

„Nu sperăm mare lucru, dar e de datoria noastră, a opoziţiei, să încercăm să lămurim lucrurile acestea. Ministrul de Interne, şeful jandarmilor, secretarul de stat Dascălu, toţi trebuie să răspundă pentru abuzurile contra protestatarilor paşnici. Nu vorbim de cei care au comis acte de vandalism, e clar că aceştia trebuie pedepsiţi, că sunt elemente antisociale. Dar ministrul Igaş să vină cu şeful Jandarmeriei, cu secretarul de stat Dascălu, să ne explice de ce acest comportament”, a spus Bejinariu, la România TV.