Igaş: Suntem pregătiţi pentru mitingul de joi, nu am emoţii. Codul Albastru de alertă se menţine

Traian Igaş a declarat, miercuri seara, că structurile aflate în subordinea Ministerului de Interne "s-au pregătit foarte bine" pentru mitingul de joi, organizat de USL, dar şi pentru protestul zilnic din Piaţa Universităţii. De asemenea, el a precizat că se va păstra Codul Albastru de alertă atât cât e nevoie.

RomaniaTV.net
18 ian. 2012, 21:28
Igaş: Suntem pregătiţi pentru mitingul de joi, nu am emoţii. Codul Albastru de alertă se menţine

„Ne-am pregătit foarte bine pentru ziua de mâine (joi-n.r.). În această seară am avut o ultimă analiză şi mâine dimineaţă vom discuta din nou. Încercăm să asigurăm condiţii de participare a tututor celor care vor veni din ţară. Sper ca modul de manifestare să fie decent. În aceste condiţii nu avem nimic de reproşat partidelor dacă vor să facă acest lucru, doar că legea trebuie respectată, iar dacă au pretenţia ca ei să fie respectatăşi ei trebuie să respecte legea”, a spus Igaş, după ce a fost întrebat dacă are emoţii pentru cele manifestaţii.

„N-aş spune că am emoţii”, a răspuns Igaş, care a venit miercuri seara în Piaţa Universităţii, pe partea Teatrului Naţional unde mai erau puţini manifestanţi.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat presei, miercuri seara, că va fi păstrat cât va fi nevoie Codul Albastru de alertă, instituit după violenţele înregistrate duminică noaptea în Capitală.

Întrebat cât va fi menţinută alerta de Cod Albastru, ministrul de Interne, aflat în Piaţa Universităţii, a spus: „Cât va fi nevoie”.