Igor Dodon, mesaj pentru susţinătorii săi: „Liniștiți-vă, beți câte 50 de grame și mergeți mai departe”

Igor Dodon a pierdut alegerile pentru funcția de preşedinte al Republicii Moldova. Chiar dacă a fost învins de Maia Sandu, Igor Dodon a mers în localitățile în care a obținut cele mai multe voturi la scrutinul prezidențial pentru a le mulţumi alegătorilor săi.

23 nov. 2020, 10:45
Igor Dodon, mesaj pentru susţinătorii săi: „Liniștiți-vă, beți câte 50 de grame și mergeți mai departe”

Igor Dodon

, încă preşedintele în funcţie al Republicii Moldova, a mers în weekend în Vulcănești, Ceadîr Lunga, Taraclia și Comrat, localităţi în care a obţinut cele mai multe voturi la alegerile prezindeţiale unde s-a întâlnit cu alegătorii săi pentru a le mulţumi pentru susţinere, potrivit Agora.md.

La un banchet în Vulcăneşti, cu zeci de oameni, cei mai mulţi fără măşti, Igor Igor Dodon le-a spus oamenilor să uite de supărare: „Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe”.

Citeşte şi: Rezultate alegeri Republica Moldova 2020. Maia Sandu câştigă cu 54,7%. Reacţia lui Igor Dodon, după ce a pierdut la diferenţă aşa mare

„Sunt sigur că celor care au votat pentru oponenta mea deja le pare rău. Prima declarație a fost împotriva Rusiei, împotriva misiunii de pacificare din Transnistria. Sarcina mea și a noastră e să nu-i permitem să facă asemenea greșeli și prostii. Vreau să vă dau asigurări că voi face tot posibilul și nu voi ceda. Dacă vor atenta la valorile noastre, la neutralitatea noastră, la vecinii noștri, etc, avem toate pârghiile să nu-i permitem. Dacă va fi nevoie, vom ieși toți în stradă”, a declarat Dodon, citat de jurnal.md.

Știu că nu e ușor. În suflet … .  Am vrut să spun că e cu litera H, dar nu e bine. Știu că mulți din voi au plâns. Chiar și acum am văzut lacrimi în ochii unora. Nici mie nu îmi este ușor din motiv toată mizeria a fost vărsată peste mine familia mea. Luați exemplu de la mine. Să trecem cu toții peste asta. E mai bine ca acum trei ani. Avem mai multe instrumente, ai multe oportunități Rusia este alături. Liniștiți-vă. Beți câte 50 grame. Strângeți în pumn forțele și mergeți mai departe„, le-a spus Igor Dodon oamenilor adunați într-o sală de ceremonii.