IGPR a demarat o licitaţie pentru a cumpăra echipamente IT

Publicat: Marţi, 30 August 2016 21:13 // Actualizat: Marţi, 30 August 2016 21:13 // Sursa: romaniatv.net

Inspectoratul General al Poliției Române a demarat o licitație deschisă pentru a achiziționa echipamente IT și de monitorizare, printre care se numără un supercomputer pentru decriptarea fișierelor și stații de lucru pentru percheziții, potrivit unui anunț publicat în 25 august în SEAP.

Anunțul implică un contract de achiziții publice și vizează încheierea unui contract pentru furnizarea de "echipamente IT, de monitorizare control acces și software", cu o valoare estimată de 1.801.184 de lei, fără TVA, scrie Agerpres.

Printre echipamentele pe care IGPR vrea să le cumpere se numără: stații de lucru fixe forensic pentru percheziții tip I — 30 de bucăți, stații de lucru portabile forensic pentru percheziții tip I — 30 de bucăți, stații de lucru fixe forensic pentru percheziții tip II — 70 de bucăți, supercomputer pentru decriptarea fișierelor/medii de stocare criptate — 1 bucată, server pentru stocarea și prelucrarea datelor informatice rezultate din percheziții, acces și interceptarea de date informatice — 4 bucăți, server mobil de stocare/ prelucrare date informatice interceptate — 4 bucăți și sistem de detecție efracție și incendiu — 1 bucată.

Durata contractului va fi de 60 de zile de la data atribuirii sale, iar criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut.

Principalele modalități de finanțare provin din proiectul "ROFSIP2016OS5A01P01-Investigarea infracționalității informatice și analiza probelor digitale" — Mecanismul Fondul de Securitate Internă — Poliție.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 28 septembrie, ora 16,00. Data limită de evaluare a ofertelor, în SEAP, este 24 octombrie, ora 18,00.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
echipamente IT IGPR licitaţie
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8068
RON
27 Feb
noapte 1 °
zi 10 °
Ultimele joburi adaugate
24 H