Ikea, mesaj important pentru clienți. Produs periculos, cu risc de arsuri și electrocutare. Dacă îl aveți, îl puteți returna și primiți banii înapoi

Ikea a transmis un mesaj important pentru toți clienții. Compania recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W din cauza riscului de arsuri termice și electrocutare.

11 ian. 2024, 08:57
Ikea, mesaj important pentru clienți. Produs periculos, cu risc de arsuri și electrocutare. Dacă îl aveți, îl puteți returna și primiți banii înapoi

Reprezentanții Ikea le recomandă tuturor clienților care au încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis, articol cu numărul 50461193, să nu-l mai folosească și să contacteze compania în vederea rambursării integrale a sumei plătite pe acest produs.

Citește și Salarii 2024. Lovitură pentru anumiți angajaţi – Anul 2024 nu va aduce nicio majorare pe card

Prin urmare, IKEA recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis. Cablul de alimentare se poate deteriora sau rupe după o perioadă mai lungă de utilizare în care a fost înfășurat în jurul încărcătorului sau îndoit în mod repetat. Cablul deteriorat poate cauza arsuri termice și electrocutare. De aceea, IKEA recheamă încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis.

Produsul poate fi identificat prin numărul de model ICPSW5-40-1 care poate fi găsit pe eticheta de pe partea din spate a încărcătorului USB. Încărcătorul USB ÅSKSTORM 40W gri închis poate fi returnat în orice magazin IKEA pentru rambursarea integrală a sumei plătite.

Pentru returnarea produsului nu e nevoie de dovada achiziției, au mai spus reprezentanții Ikea. Pentru informații suplimentare, accesează www.IKEA.ro sau contactează IKEA la numărul de telefon 021-407.45.32. IKEA își cere scuze pentru eventualele neplăceri cauzate de această rechemare.

Citește și Tichetele educaţionale de 500 de lei pot fi distribuite elevilor. Ministerul Fondurilor Europene a finalizat redactarea procedurii