IKEA recheamă în magazine un produs pentru copii. EXISTĂ PERICOL DE SUFOCARE

IKEA anunţă toți clienții care au cumpărat baveta pentru bebeluși MATVRÅ, roşie şi albastră, să nu o mai folosească şi să contacteze magazinul.

30 sept. 2019, 10:38
IKEA recheamă în magazine un produs pentru copii. EXISTĂ PERICOL DE SUFOCARE

IKEA a retras un produs popular din cauza unor probleme de securitate. „Toate produsele noastre sunt testate și respectă legislația și standardele relevante. În ciuda acestui fapt, am primit rapoarte care fac referire la faptul că accesoriul de prindere de pe produsul MATVRÅ se poate desprinde, reprezentând un pericol de sufocare în cazul în care este înghițit”, arată documentul.

Citeşte şi Surpriză mare de la Ikea pentru milioane de clienţi! Compania schimbă regulile jocului

IKEA anunţă toți clienții să returneze produsul la IKEA unde pot primi banii înapoi sau un produs similar. De asemenea, cei ce se vor prezenta nu vor trebui să vină cu bonul fiscal eliberat la cumpăraea produsului.

„A ajuns în atenția noastră că există riscul că accesoriul de prindere s-ar putea desprinde în cazul în care copilul trage de el”, spune Emelie Knoester, Business Area Manager la IKEA din Suedia.

„Bavetele cu același nume, MATVRÅ, cu model fructe/legume, verde/galben, sunt sigure pentru utilizare datorită materialului și designului diferite”, a mai spus Emelie Knoester.