Iker Casillas a stabilit un nou RECORD în Liga Campionilor. Performanţa sa este URIAŞĂ

Iker Casillas, titular marţi seara, în meciul cu FC Liverpool, din grupa B a Ligii Campionilor, a disputat cel de-al 144-lea său meci în această competiţie. La 33 de ani, Iker Casillas a bătut recordul compatriotului său Xavi (34 ani), de la FC Barcelona.

05 nov. 2014, 06:59
Iker Casillas a stabilit un nou RECORD în Liga Campionilor. Performanţa sa este URIAŞĂ

Iker Casillas, portarul şi căpitanul echipei spaniole Real Madrid, a devenit fotbalistul cu cele mai multe meciuri disputate în Liga Campionilor, apărând pentru a 144-la oară într-un joc din cadrul acestei competiţii, marţi seara, în faţa formaţiei engleze FC Liverpool (scor 1-0).

Casillas ar putea împărţi, însă, această onoare cu compatriotul său Xavi Hernandez, mijlocaşul lui FC Barcelona, dacă acesta va fi introdus pe teren în partida cu olandezii de la Ajax, programată miercuri seara pe Amsterdam Arena.

Citeşte şi LIGA CAMPIONILOR. Două echipe s-au calificat în optimi. Moţi s-a accidentat grav

Casillas şi Xavi au depăşit în acest sezon recordul stabilit de un alt spaniol, atacantul Raul Gonzalez, care a disputat în total 142 de partide în cea mai importantă competiţie intercluburi din Europa. Cei trei fotbalişti iberici sunt urmaţi de galezul Ryan Giggs (ex-Manchester United), cu 141 meciuri, şi olandezul Clarence Seedorf, fostul mijlocaş al lui Real Madrid, Inter Milano şi AC Milan, cu 125 de partide.