„Îl omor” O mămică s-a baricadat în casă împreună cu copilul minor

Mai multe echipaje de poliție, luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale și un negociator au intervenit în după-amiaza zilei de luni, 13 ianuarie, la Ghimbav, în judeţul Braşov. O mamă în vârstă de 39 de ani s-a baricadat în casă alături de fiul său, în vârstă de şase ani, refuzând să comunice cu autorităţile.

RomaniaTV.net
13 ian. 2020, 19:13

Totul s-a petrecut în timp ce la locuinţă se aflau reprezentaţii DGASPC Braşov. Poliţia a fost sesizată de către reprezentaţii Protecţiei Copilulul Braşov despre faptul că o femeie s-a baricadat în casă alături de copilul său în vârstă de şase ani şi cinci luni şi refuză orice contact cu autorităţile.

 „La faţa locului se află echipaje de poliţie, luptători din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Braşov, precum şi un negociator din cadrul instituţiei noastre, care încearcă realizarea unui dialog, în vederea scoaterii în siguranţă din locuinţă, atât a copilului, cât şi a persoanelor aflate în interior”, arată sursa citată.  

Femeia din localitatea Ghimbav s-a încuitat în casă împreună cu copilul şi soţul. Cel din urmă a sesizat cazul la linia verde, iar din acel moment DGASPC a încercat să ia legătura cu femeia, însă fără succes. Potrivit soţului care este cetăţean italian, aceasta a decis să se baricadeze după ce s-a întors din Italia.