Ilan Laufer, accident în Prahova. Fostul ministru şi familia au fost transportaţi la spital

Ilan Laufer, fostul ministrul al Mediului, grav accident la Câmpina. Cei doi copii ai săi și soția sunt răniți şi au fost transportaţi la spital

26 aug. 2023, 13:45
Ilan Laufer, accident în Prahova. Fostul ministru şi familia au fost transportaţi la spital
Cine aduce banii în familia Laufer. Alina a dezvăluit ce fel de tată este Ilan Laufer: „Baie le face numai el, se joacă cu ei. Avem o rutină”

UPDATE Fostul ministru ar fi fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență ”Bagdasar-Arseni” din Capitală, cea mai mare Clinică de Neurochirurgie din România (263 paturi) ce abordează întreagă patologie traumatică, tumorală, vasculară, malformativă, craniană, degenerativă și spinală, potrivit site-ului unității medicale.  Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Accident în Prahova în care a fost implicat autoturismul lui Ilan Laufer/ Politicianul împreună cu membrii familiei sale, transportați la spital

Un accident produs în municipiul Câmpina, județul Prahova, a implicat autoturismul condus de politicianul Ilan Laufer (fost ministru al Mediului de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, între anii 2017-2018). Potrivit informațiilor Incomod Prahova, conducătorul unui autoturism a efectuat un viraj la stânga pentru a intra în curtea imobilului unde domiciliază, fără să acordae prioritate de trecere, intrând în coliziune cu autoturismul condus de Laufer.

Alina și Ilan Laufer s-au mutat la casă nouă! Cum arată vila de lux pe care au ales-o după lungi căutări: „Nouă ne place să schimbăm peisajul”
„Din primele cercetări, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 40 de ani (I. Laufer), în timp ce se afla la volanul unui autoturism, pentru a evita coliziunea cu un alt autoturism, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, intrând în coliziune cu un copac din afara părții carosabile, ulterior, intrând în coliziune și cu autoturismul mai sus menționat condus de un bărbat în vârstă de 53 de ani” se precizează în comunicatul Poliției.

Noi acuzații grave după tragedia de la 2 Mai. Liderii Europol susțin că aparatele Drugtest, achiziționate de Poliție din China, nu funcționează
Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În urma impactului a rezultat rănirea lui Ilan Laufer, precum și a soției și a celor 2 copii minori, fiind transportați la spital, pentru toate investigațiile medicale necesare.

Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.