Ilan Laufer, emoţii la trei săptămâni după ce soţia sa a născut prematur. „Gemenii sunt tot la ATI”

Soția politicianului Ilan Laufer este în continuare internată în spital, după ce în urmă cu o lună a adus pe lume doi gemeni. Alina Laufer a născut prematur, iar bebeluşii au nevoie de îngrijire specială.

04 mart. 2021, 20:17
Ilan Laufer, emoţii la trei săptămâni după ce soţia sa a născut prematur. „Gemenii sunt tot la ATI”

Ilan Laufer, emoţii la trei săptămâni după ce soţia sa a născut prematur. Alina Laufer a născut la doar 29 de săptămâni și cu probleme de sănătate, un lucru comun atunci când vine micuții care se nasc înainte de termen. Cei doi părinți sunt răbdători, dar în același timp nerăbătători să își ducă copiii acasă.

Ilan Laufer, emoţii după ce soţia sa a născut prematur

Ilan Laufer a vorbit, într-un interviu recent, despre starea de sănătate a gemenilor, aflați la ATI, și a soției sale. „Copiii sunt pe cale să fie OK. Am avut și am în continuare foarte mari emoții. S-au născut prematur și nu există copii prematuri fără probleme medicale. Starea lor de sănătate se îmbunătățește, dar chiar am avut mari emoții. Au fost și niște chestiuni care au fost puțin mai sensibile, dar s-au rezolvat. Adică, acum, cele mai critice momente, ca să zic așa, sunt în urma noastră și de acum situația devine mai bună pe zi ce trece. Alina e bine. Oricum, era în formă fizică și înainte de cezariană și ea e oricum foarte puternică, ca să zic așa. Nu se plânge nici la durere, nici la lipsa de confort și e greu cu ăștia mici că sunt la ATI și poate să-i vadă doar 10-15 minute pe zi. Ea nu mai este la Terapie Intensivă. Alina este la un salon normal de acolo”, a declarat Ilan Laufer, în exclusivitate pentru Viva!.

Primele imagini cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Care este starea de sănătate a celor mici: ”Băiețelul are nevoie de ajutor”

„O să fie totul bine!”

„Alina nu pleacă înaintea gemenilor. Nu va pleca din spital înainte să poată pleca ambii copii. Asta e clar. Asta înseamnă 3-4 săptămâni, în cel mai rapid caz. Poate să fie și mai mult”, a mai afirmat Ilan Laufer. „Sper să vină acasă. Și pentru mine e greu, sunt singur acasă deja de trei săptămâni și mai am ceva de așteptat, dar o să fie totul bine”,  a mai spus Ilan Laufer.