Primele imagini cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Care este starea de sănătate a celor mici: ”Băiețelul are nevoie de ajutor”

Alina Laufer a ieșit de la Terapie Intensivă după ce a născut prematur pe 15 februarie. Soția politicianului Ilan Laufer era însărcinată în aproximativ 30 de săptămâni în momentul în care a fost internată la Maternitatea Giulești din Capitală.

18 feb. 2021, 21:52
Primele imagini cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Care este starea de sănătate a celor mici: ”Băiețelul are nevoie de ajutor”

Primele imagini cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Vedeta a născut prematur gemeni, o fetiță și un băiețel, care au fost puși imediat în incubator. Acum, la trei zile distanță, Alina a făcut primele declarații despre starea de sănătate a celor doi bebeluși.

”Fetele sunt nerăbdătoare, băiețelul are nevoie de ajutor din partea medicilor. El nu s-a adaptat la mediul extern. Astăzi deja e ceva mai bine. Plutesc, e o minune să-ți vezi copiii luptând pentru viață. Nu voi părăsi spitalul până când ei nu vor fi în siguranță. Nu plec nici bătută acasă, nu am cum să-mi părăsesc puișorii. Jumătate de oră stau alături de ei, le spun să lupte. Când vezi copii prematuri te înduioșezi, sunt niște mici luptători. Doamna doctor a zis să am răbadare. O să-i scoatem de aici, mari și frumoși”, a  declarat Alina Laufer, pentru Kanal D.

Citește și: Victor Ponta vrea să se reîntoarcă în PSD, după ce a spus că se retrage din politică: ”Eu cred că PSD va câștiga următoarele alegeri”

Alina Laufer (39 ani) a întâmpinat probleme de sănătate, fiind însă vorba de o sarcina rezultată în urmă unei inseminari artificiale. După 8 ani de încercări, Alina Laufer a născut prematur după ce i s-au rupt membranele și în cursul zilei de luni a ajuns la Spitalul Giulești, unde a născut o fetiţă şi un băieţel.

Primele imagini cu Alina Laufer după ce a născut prematur. Ilan Laufer a făcut marele anunț pe Instagram. „Am devenit dublu tătic! Alina a născut în această dimineață, iar acum cei mici se află la incubator și Alina la terapie intensivă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest miracol și mă rog în continuare să îi aibă în pază”, a scris politicianul, postarea sa fiind apreciată de admiratorii cuplului.

Citește și: Soţia lui Ilan Laufer, de urgenţă la spital. Alina are probleme mari cu sarcina

„Scumpa mea soție Alina a fost internată ieri de urgență la spital, din cauză că una dintre membrane s-a rupt și a început să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe. Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a fost mesajul lui Ilan Laufer.

 

 

 

 


loading...
Partenerii noștri