Ileana a murit fulgerător la 51 de ani. A căzut secerată pe trecerea de pietoni chiar în prima zi d econcediu

Colegii deplâng moartea tragică a Ilenei Vărzaru. De 32 de ani era angajata Spitalului Slatina, dar un accident nefericit i-a curmat viaţa.

04 mart. 2023, 12:20
Ileana a murit fulgerător la 51 de ani. A căzut secerată pe trecerea de pietoni chiar în prima zi d econcediu

Ileana Mariana Vărzaru este femeia care a murit joi seară, după ce a fost lovită de un autoturism pe trecerea de pietoni de la spital. Ironia sorţii face ca femeia să fi traversat acea stradă de sute de mii de ori, fiind angajată a Spitalului Slatina de 32 de ani.

Tragedia s-a petrecut joia trecută, în jurul orei 19.00. Femeia, în calitate de pieton, traversa strada regulamentar, moment în care a fost lovită de un autoturism. Şoferul a tras de volan, în urma impactului, şi a ricoşat într-un alt autoturism de pe sensul opus. Victima a fost imediat preluată şi duă în UPU, unde i s-au efectuat manevre de reuscitare, însă fără rezultat favorabil. Medicii au declarat decesul.

Ionuţ, românul dispărut după accidentul feroviar din Grecia, găsit mort: „Dumnezeu să te odihnească, suflet bun”

Ileana Mariana Vărzaru, în vârstă de 51 de ani, era angajata Spitalului Judeţean de Urgenţă din 1991, unde a lucrat ca infirmieră pe secţiile Chirurgie Infantilă şi Medicală. În prezent, era liftieră.

„Deplângem plecare dintre noi a doamnei Vărzaru. Era o femeie de un bun-simţ ieşit din comun, un om extraordinar. 32 de ani a făcut parte din personalul Spitalului Judeţean de Urgenţă. Este tragic ce s-a întâmplat. Suntem alături de familie. Condoleanţe!”, este mesajul conducerii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina.

Joi era prima zi de concediu a femeii şi era bucuroasă pentru că una dintre fiice,  care locuieşte în străinătate, venise în vizită.

Un bărbat din Coteana s-a spânzurat. A fost găsit într-un solar

Nu a fost singura tragedie din Olt. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Coteana, şi-a pus capăt zilelor, tot joi seară. Bărbatul  fost găsit spânzurat într-un solar de legume. El a fost dat jos de rude. A fost chemată ambulanţa, însă medicii nu au mai făcut manevreme de resuscitare, starea de deces fiind deja instalată. Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana, împreună cu echipa operativa din cadrul Poliției Municipiului Slatina care, din primele verificări, au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 48 de ani, din comuna Coteana, s-ar fi spânzurat într-un solar din extravilanul localității.

Momentul dramatic al ciocnirii celor două trenuri din Grecia. Bilanțul a ajuns la 46 de morți. Mărturiile terifiante ale supraviețuitorilor – VIDEO

Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Cosmin Lupu.