Ileana Ciuculete a lăsat cu limbă de moarte ce se va întâmpla cu averea ei

Ileana Ciuculete a murit la 65 de ani, iar în urma ei rămân un soţ, Cornel Galeş, doi fii, Mugureş şi Cristi Sfetcu, o mamă şi un frate nemângâiaţi. Deşi în ultimele zile a părut că averea artistei va fi subiect de scandal în familie, se pare că aceasta a avut grijă să le spună celor dragi ce vrea să urmeze după ce ea nu va mai fi.

RomaniaTV.net
18 mart. 2017, 22:09
Ileana Ciuculete a lăsat cu limbă de moarte ce se va întâmpla cu averea ei

Cântăreaţa Mirela Radu, bună prietenă cu Ileana Ciuculete, a ţinut să clarifice situaţia din familia artistei la scurt timp după înmormântare. Aceasta spune că, deşi a avut o perioadă mai tensionată în relaţia cu fiii ei din prima căsnicie, Mugurel şi Cristi Sfetcu, Ileana Ciuculete a avut mereu grijă de ei. Chiar şi înainte să moară a avut grijă să-i transmită soţului ei că fiii ei trebuie să rămână cu ceva de pe urma ei.

„Ileana i-a spus lui Cornel să aibă grijă de copiii ei şi de mămica ei. Eu sunt convinsă că domnul Cornel aşa va face”, a declarat Mirela Radu, pentru Antena Stars.

„Au avut neînţelegeri în trecut, într-adevăr, au fost momente alea de tensiune, dar la scurt timp s-au împăcat şi totul a fost normal. S-au vizitat, au fost împreună de Paşti, de Crăciun… Mugurel are un băieţel. Toată lumea trebuie să ştie că în familia lor este linişte de foarte mult timp. Băieţii au fost alături de Cornel, au fost foarte uniţi în aceste momente. O iubesc şi au iubit-o foarte mult, sunt extraordinar de afectaţi, nici nu ştiu cum să se manifeste”, a spus Mirela Radu.