Ileana Ciuculete a murit. Care a fost ultima dorinţă a cântăreţei

Cântăreaţa de muzică populară Ileana Ciuculete a murit, marţi, la 59 de ani, într-o clinică privată.

15 mart. 2017, 09:15
Ileana Ciuculete a murit. Care a fost ultima dorinţă a cântăreţei

Ultima dorință a Ilenei Ciuculete a fost să fie sănătoasă, pentru că în rest, are tot ceea ce își dorește. Vedeta a declarat la Kanal D că este o persoană care a făcut tot ceea ce și-a propus, drept urmare, sigura ei dorință este să fie sănătoasă. Cântăreața a făcut această declarație la începutul acestui an, când deja începuse să se simtă rău.

Ileana Ciuculete a murit la spital, marți seară, la vârsta de 59 de ani. Potrivit primelor informații, ar fi vorba de o complicație apărută după o gripă.

Dan Negru a dezvăluit ce i-a spus Ileana Ciuculete înainte să moară, într-una din edițiile emisiunii sale. Realizatorul TV a postat pe contul de socializare un mesaj emoționant și a recunoscut că îl leagă amintiri frumoase de una dintre cele mai iubite artiste de muzică populară.

 „Mi-a povestit cândva că-i place Sinatra. Pai, vorba lui, „that’s life…” Ne vor lega mereu niște Revelioane…Ileana Ciuculete s-a stins azi”, a scris Dan Negru pe pagina de socializare, la scurt timp după ce a aflat de moartea artistei.