Ileana și Getuța Sterp, despre haterii din online: „Noi avem o viață normală și nu facem nimic pentru a fi influenceri”

Ileana și Getuța Sterp, despre haterii din online. La fel ca frații lor, cele două sunt foarte active în mediul online și au explicat cum s-a produs ascensiunea pe internet, precizând că nu se consideră influecerițe.

16 ian. 2024, 10:23
Ileana și Getuța Sterp, despre haterii din online: „Noi avem o viață normală și nu facem nimic pentru a fi influenceri”
Ileana și Getuța Sterp, despre haterii din online

Ileana și Getuța Sterp, despre haterii din online. Surorile lui Culiță Sterp sunt mult mai cunoscute în mediul online decât în viața reală. Ele au explicat cum fac față criticilor de pe internet și cum au reușit să intre la inimile internauților.

Citește și: Mama Geta dezvăluie adevărul despre cum se înțelege cu fiul ei, Iancu Sterp: „L-am provocat sau înjurat, l-am luat așa tare. Sunt o fire mai a dracu’”

Ileana și Getuța Sterp, despre haterii din online

Eu de multe ori mă gândesc că de exemplu dacă am 2000 de comentarii, iar din alea sunt cinci negative, zic că de ce să le bag în seamă pe alea cinci, când restul de aproape 2000 sunt pozitive”, a spus Getuța Sterp.

”Geta uneori mai răspundea comentarilor răutăcioase și atunci i-am zis că nu are niciun rost. Hai să ne focusăm pe alea care sunt frumoase, să le răspundem oamenilor care ne vorbesc frumos decât să le răspundem celor care ne vorbesc urât. Eu am depășit de mult treaba asta, nu mai bag în seamă și e absolut normal ca cineva să ne placă, cineva să nu ne placă”, a spus și Ileana Sterp.

Ca întreaga familie, cele două se bucură de o mare popularitate pe internet, dar nu se consideră influencerițe. ”Noi de multe ori chiar vorbim și spunem că nu se considerăm influenceri, noi avem o viață normală și nu facem nimic pentru a fi influenceri. Cred că asta e și secretul.”, a mai spus Getuța, potrivit Spynews.ro.

Sora ei a justificat astfel succesul din online: ”Din pricina faptului că suntem naturali și arătăm în zi de zi ceea ce trăim în mod natural, nu ne chinuim să arătăm altceva, și probabil de asta ne iubesc oamenii. Dar da, să știi că nu e ușoară viața de influenceri”.