Mama Geta dezvăluie adevărul despre cum se înțelege cu fiul ei, Iancu Sterp: „L-am provocat sau înjurat, l-am luat așa tare. Sunt o fire mai a dracu’”

Mama Geta a mărturisit tot adevărul despre relația pe care o are cu fiul său, Iancu Sterp. Ea a spus lucrurilor pe nume, iar fanii au fost de-a dreptul șocați.

09 ian. 2024, 14:02
Mama Geta dezvăluie adevărul despre cum se înțelege cu fiul ei, Iancu Sterp: „L-am provocat sau înjurat, l-am luat așa tare. Sunt o fire mai a dracu’”
Mama Geta dezvăluie adevărul despre cum se înțelege cu fiul ei, Iancu Sterp: „L-am provocat sau înjurat, l-am luat așa tare. Sunt o fire mai a dracu'”

Mama Geta poate să afirme, fără să stea prea mult pe gânduri, că este o femeie fericită, pe toate planurie. Se bucură de cei patru copii frumoși, care îi aduc multă fericire și pe care îi iubește ca pe ochii din cap. Toți sunt acum așezați la casele lor și, deși nu mai au șansa de a petrece extrem de mult timp împreună, Mama Geta le este mereu alături, susținându-i în tot ceea ce fac, chiar și atunci când vine vorba de situații mai puțin plăcute.

Citește și: „L-am pierdut pe băiețelul meu”. Bogdan Mocanu, distrus de durere. Abia acum a găsit puterea să vorbească despre tristul eveniment

Chiar și așa, Mama Geta admite că au mai existat momente în care a fost nevoită să îi certe și să îi apostrofeze, iar una din „țintele” sale a fost chiar Iancu Sterp. Cu ocazia unui interviu, pe care l-a acordat recent, femeia a dezvăluit detalii neștiute despre sportiv. Aceasta a dat totul din casă și a vorbit despre cum reacționa Iancu atunci când i se cerea să fie implicat în treburile gospodărești.

Cu sinceritatea care îi este caracteristică, Mama Geta a dezvăluit că iubitul Denisei Coțolan nu a fost scutit de certurile părintești, mai ales din cauza faptului că de fiecare dată când era rugat să rezolve unele dintre treburile din casă, Iancu Sterp reușea cumva să se fofileze, iar cea care i-a dat viața era obligată să se folosească de metode mai „neortodoxe” pentru a-l convinge pe băiat să își ducă sarcinile la bun sfârșit. Cu toate acestea, luptătorul din cușca RXF nu îi întorcea vorbele mamei sale, însă nici nu făcea tot ce ea îi cerea.

„Uite, io-s zodia Berbec și sunt o fire mai al dracu’ dacă-i vorba… De multe ori, nu că l-am provocat sau înjurat, dar l-am luat așa, tare: „Măi, Iancu, trebuie făcută aia, trebuie aia, trebuie aia`, când era de lucru. Și să știi că niciodată nu-mi întorcea vorba. E așa o fire… De multe ori chiar îl apostrofam, măi, Iancu, n-ai făcut aia, n-ai făcut aia, că na… Din 10 lucruri făcea trei și mă lăsa pe mine să mă precipit cât voiam eu”, a mărturisit Mama Geta, pentru fanatik.ro.

Chiar dacă o mai supăra din când în când, cea care i-a dat viață mărturisește cu emoție că tânărul este foarte calm și calculat. De altfel, ea este foarte mândră pentru faptul că sportivul dă dovadă mereu de caracter și bun simt, indiferent de situațiile în care este pus.

„De multe ori îi ziceam că, uite, eu nu mă duc la un Revelion, eu numai tot aici sunt și îmi zicea că dacă io nu vreau să mă duc, a zis că el se duce… E un băiat foarte calm, foarte calculat. Dă dovadă de mult caracter, de bun simț. Îi un băiat de nota 11.”, a mai spus mama lui Iancu Sterp, pentru aceeași sursă menționată mai sus

Citește și: Sarah, fiica Anamariei Prodan, cucerită definitiv de un fotbalist de la Manchester City. A postat imediat după meci: „Regele s-a întors!”