Ileana Sterp, desființată de fani după mesajul lăsat Vlăduței Lupău. Ce i-a scris artistei: „Nu poți lăsa un asemenea comentariu”

Ileana Sterp, desființată de fani după mesajul lăsat Vlăduței Lupău. Cântăreața trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei, după ce a anunțat recent că este însărcinată a doua oară. Artista a dat vestea chiar pe rețelele sociale, acolo unde a postat o fotografie în care apare alături de soțul său, Adi Rus, dar și de fiul lor, Iair.

25 mart. 2024, 09:13
Ileana Sterp, desființată de fani după mesajul lăsat Vlăduței Lupău. Ce i-a scris artistei: „Nu poți lăsa un asemenea comentariu”
Ileana Sterp, desființată de fani după mesajul lăsat Vlăduței Lupău

Ileana Sterp, desființată de fani după mesajul lăsat Vlăduței Lupău. Cântăreața a mărturisit că radiază de fericire și se simte binecuvântată pentru faptul că va familia lor se va mări, iar comentariile nu au întârziat să apară.

Citește și: Vlăduța Lupău a avut probleme mari de sănătate, până să rămână însărcinată.”Asta e boala secolului la femei și nu te lasă să faci copii. Eram în gradul doi al bolii”

Ileana Sterp, desființată de fani după mesajul lăsat Vlăduței Lupău

O mulțime de fani, prieteni, dar și persoane publice de la noi au ținut să îi transmită câteva gânduri bune Vlăduței Lupău. Printre ele se află și Ileana Sterp, care a scris un mesaj controversat, stârnind reacții negative. Se pare că aceștia au fost deranjați de exprimarea ei, tocmai de aceea nu au putut să se abțină și au atenționat-o.

Mii de felicitări, Vlăduța! Dumnezeu dă după inimă!„, este mesajul transmis de Ileana Sterp.

Ce limitată poți fi, Ileana! Sunt femei care așteaptă copii de 10 ani și pui un asemenea comentariu, femeie mironosiță și falsă, perversă!”, a scris un internaut.

Nu cred că a vrut să jignească pe cineva totuși…„, a spus altcineva.

Totuși… Dacă Dumnezeu în viață ar da după suflet cred ca 90% din femei ar avea copii, nu poți lăsa un asemenea comentariu…”, a mai spus primul internaut.

Vlăduța Lupău va avea încă un băiețel

Artista este în culmea fericirii, după ce a aflat că va avea încă un copil. Îi va dărui fiului ei, Iair, un frățior, care va veni pe lume peste doar câteva luni. Ea a reușit să păstreze secretul sarcinii o bună perioadă, dată fiind burtica destul de evidentă pe care a afișat-o cu mândrie în cadrul concertului susținut la Sala Palatului.

De asemenea, ea a postat și un mesaj pe Instagram în care dă frumoasa veste. „O ființă mică… o să mă strige “mămică” 🤰🏽 🤍 O altă minune Dumnezeu a pus în pântecele meu și va pune curând în viața noastră de familie. Iair a fost binecuvântat să nu rămână singur pe lume și o să aibă un partener/ă de joacă, de necazuri și bucurii, un partener/ă sincer și loial pe viață!

În rugăciunile mele, mereu îi mulțumesc și îl rog pe Dumnezeu de sănătate … iar de curând am îndrăznit să-i cer “Doamne dacă vreodată vei mai binecuvânta casa noastră și familia cu un copil, aș vrea să fie cat mai curând ca să crească împreună cu Iair” și iată că…la fel ca de fiecare dată El mi-a ascultat rugăciunea. Ce mare binecuvântare!

Așadar minune care vei veni veni în viața noastră, vreau să știi că mami, tati și frățiorul tău te așteptăm iar iubirea noastră se va înmulți nu se va împărți. ♥️ Ce mai vreau să știi și ce i-am spus și fratelui tău…

…nu-ți promit că îți voi da marea și sarea în viața ta, dar îți promit că te voi învața să-L iubești pe Dumnezeu și atunci El îți va da tot ceea ce îți dorești! Crede-mă! 🙏🏼 Te iubesc minune, cu drag mami! ♥️”, a scris Vlăduța Lupău pe Instagram.