Ileana Sterp, însărcinată a treia oară? Anunțul făcut pe rețelele sociale: „Am reușit să vărs și m-am liniștit puțin”

Ileana Sterp, însărcinată a treia oară? Vedeta și-a îngrijorat fanii în urmă cu puțin timp, după ce a acuzat stări de rău. Din această cauză, i s-au încurcat toate planurile pe care le avea stabilite. Internauții s-au gândit imediat că poate fi vorba despre o a treia sarcină.

02 mart. 2024, 18:05
Ileana Sterp, însărcinată a treia oară? Anunțul făcut pe rețelele sociale: „Am reușit să vărs și m-am liniștit puțin”
Ileana Sterp, însărcinată a treia oară?

Ileana Sterp, însărcinată a treia oară? În urmă cu doar câteva ore, le-a împărtășit admiratorilor din mediul online că a avut stări de rău destul de mari, ajungând chiar la un moment dat să vomite.

Citește și: Ce complicații a avut Ileana Sterp când a născut. Sora lui Culiță s-a destăinuit abia acum: „Am fost tăiată”

Ileana Sterp, însărcinată a treia oară?

Toată lumea s-a gândit că este vorba despre un nou copil, însă ea a precizat că oboseala și epuizarea sunt cauzele principale ale stărilor sale de rău și nu este vorba despre o sarcină.

Astăzi mi-a fost foarte rău. A ajutat Dumnezeu și am ajuns acasă și urma să mă întâlnesc cu cineva, dar nu mă simțeam în stare. Cu 5 minute înainte de întâlnire, am reușit să vărs și să mă liniștesc puțin.

Dani plecase cu cei mici la soacra mea unde a stat aproximativ 3 ore. După ce au venit acasă, Carla a venit la mine și m-a întrebat cu o față tristă: mami, mai ți-e rău? Doamne, mi-a topit inima.

Nu, nu sunt însărcinată. Pățesc destul de des să-mi fie rău de la multă oboseală acumulată. Mi se încarcă fierea și am dureri foarte mari de cap și stări de vomă”, a spus Ileana Sterp în mediul online.

Ileana Sterp, detalii dureroase despre relația cu tatăl ei

Sora lui Culiță Sterp, Ileana Sterp, și-a deschis sufletul în legătură cu ultima întâlnire cu tatăl ei. Ea și frații săi au traversat o perioadă extrem de grea atunci când tatăl lor a decis să îi părăsească, fără să privească în urmă. Ileana mărturisește că și-ar dori o relație mai apropiată cu părintele ei, dar în ciuda eforturilor, tatăl ei nu dă semne că ceva s-ar putea schimba.

Ileana Sterp recunoaște că relația ei cu tatăl său nu s-a schimbat prea mult, chiar și după ce ea a devenit, la rândul ei, părinte. Nu doar ea se confruntă cu absența tatălui, ci și restul fraților.

Ei au crescut într-o familie în care nu se spunea deloc ‘Te iubesc’. Noi, cei patru frați am început să spunem treaba asta. Cu tata nu aveam obiceiul ăsta, nu i-am spus niciodată ‘Te iubesc’ și nici el nouă, dar noi și cu mama ne spunem foarte des, pentru că e foarte important. Da, cel mai important e să arăți, dar eu zic că e important și să spui”, a mărturisit Ileana Sterp.