Ce complicații a avut Ileana Sterp când a născut. Sora lui Culiță s-a destăinuit abia acum: „Am fost tăiată”

Ce complicații a avut Ileana Sterp când a născut. Sora lui Culiță a adus pe lume al doilea copil, un băiețel perfect sănătos, care se numește Damir. Recent, tânăra a postat un videoclip pe YouTube, unde vorbește despre momentul nașterii, care a fost pe cale naturală.

26 mai 2023, 11:50
Ce complicații a avut Ileana Sterp când a născut. Sora lui Culiță s-a destăinuit abia acum: „Am fost tăiată”
Ce complicații a avut Ileana Sterp când a născut

Ce complicații a avut Ileana Sterp când a născut. Bruneta a născut fără epidurală, o procedură ce presupune injectarea unui anestezic în spațiul din zona nervilor spinali ai regiunii lombare, blocând durerea din timpul nașterii, dar pentru că bebelușul ei avea o greutate mare la naștere, a suferit o ruptură de perineu și a fost cusută de medici.

Citește și: Ileana Sterp își amintește cu durere în suflet plecarea tatălui. Ce le-a spus acesta fraților Sterp, înainte de a-și părăsi familia: „Îmi bătea inima foarte tare”

Ce complicații a avut Ileana Sterp când a născut

Ileana Sterp a mai mărturisit că-și dorește să contribuie la modernizarea maternității unde i-a născut pe cei doi copii ai ei. În perioada în care a fost internată în spital, soția lui Daniel Aloman a sesizat că ușile saloanelor nu se închid, așa că i-ar plăcea să vină în sprjinul altor viitoare mămici.

Damir o avut 4,6 kg… mult, cam mult… și da, am fost cusută. Și la prima naștere, dar și acum, am fost tăiată. Mi s-a spus ‘Urmează să te tăiem un pic’ și, apoi, cusută, bineînțeles. Acum, încă am ațele, dar se vor duce singure. Cred că, în maxim o săptămână, nu o să le mai am.

Sper să îmi ajute Dumnezeu să pot, pe viitor, să fac ceva pentru maternitatea sta. Îmi doresc foarte mult. Să încep prin a schimba ușile saloanelor, de exemplu, care nu se prea închid. Este o dorință foarte mare de-a mea și sper ca Dumnezeu să mă ajute”, a povestit Ileana Sterp pe canalul ei de YouTube.

Sora lui Culiță și soțul ei mai au o fetiță, pe Carla, care a împlinit doi ani în prima zi a lunii mai. Spre final, a recunoscut că cea de-a doua sarcină a fost cu mult diferită față de prima.