Ileana Sterp își serbează ziua de naștere. Câți ani are, de fapt, sora lui Culiță Sterp. Toți au rămas uimiți

Ileana Sterp își serbează sâmbătă ziua de naștere. Familia lui Culiță Sterp o ține numai într-o petrecere și se bucură de fiecare moment petrecut împreună.

05 nov. 2022, 13:34

Săptămâna trecută, Culiță Sterp a dat petrecere mare, cu lăutari și dedicații de ziua lui de naștere. Fostul concurent de la Survivor și-a invitat familia, prietenii și alți artiști și s-au distrat pe cinste cu toții. Au cântat, au dansat și s-au simțit bine la un restaurant din Hațeg. S-au dat și dedicații de 120.000 de euro, iar printre invitați s-au aflat și Vlăduța Lupău, Florin și Ionuț Cercel, dar și alți artiști cunoscuți.

Sigur că de la petrecere nu au lipsit membrii familiei, inclusiv Ileana Sterp, însoțită de soț. Acum, după doar o săptămână, a venit rândul Ilenei să se bucure de toată atenția celor din jur și să-și sărbătorească ziua de naștere.

Mulți s-au întrebat câți ani împlinește sora lui Culiță Sterp și care e diferența dintre cei doi. Tânăra i-a lămurit pe numeroșii săi urmăritori de pe Instagram cu privire la acest aspect.

Citește și Culiţă Sterp, petrecere cu lăutari şi dedicaţii de zeci de mii de euro, de ziua lui. Au curs banii la propriu! Printre invitaţi s-a numărat şi Vlăduţa Lupău

Inițial, i-a lăsat pe fani să ghicească. „Stăteam să mă gândesc oare câți ani împlinesc?! Chiar am stat două minute și m-am gândit serios la sta. 27 sau 28”, a glumit Ileana cu urmăritorii săi. Ulterior i-a lămurit că împlinește 28 de ani, iar diferența dintre ea și Culiță e de doar doi ani.

La doar 28 de ani, Ileana Sterp are o familie frumoasă pe care o adoră. Este căsătorită cu Daniel Aloman și au împreună o fetiță.

Ileana Sterp  este de profesie hairstylist și are un salon în Hațeg. Tânăra este specializată în tunsori bărbătești, iar frații ei îi promovează cu fiecare dată afacerea. Are mult succes cu salonul ei, iar acum are și foarte mulți fani pe rețelele sociale. Doar pe Instagram, Ileana se bucură de 247 de mii de urmăritori.

Familia Sterp are patru copii, pe Culiță, Iancu, Getuța și Ileana. Sunt foarte uniți cu toții și se ajută de fiecare dată la nevoie.

Citește și Ileana Sterp, umilită de un medic, la spital. Sora lui Culiţă a izbucnit în plâns: „Are probleme psihice, a ieșit la mine și a început să zbiere, să se răstească”