VIDEO Culiţă Sterp, petrecere cu lăutari şi dedicaţii de zeci de mii de euro, de ziua lui. Au curs banii la propriu! Printre invitaţi s-a numărat şi Vlăduţa Lupău

Culiţă Sterp a organizat o petrecere cu lăutari şi dedicaţii de ziua lui de naştere. Fostul concurent de la Survivor România a împlinit 30 de ani şi a sărbătorit cu mare fast. Alături de el au fost membrii familiei, dar şi prietenii apropiaţi, printre care şi Vlăduţa Lupău.

26 oct. 2022, 09:37

Culiţă Sterp, petrecere cu lăutari şi dedicaţii de ziua lui de naştere. La cei 30 de ani pe care i-a împlinit, Culiţă se bucură de o carieră de succes, este unul dintre cei mai populari artişti din România, iar în viaţa personală se consideră un bărbat împlinit. Chiar dacă a trecut printr-un divorţ, acum este fericit alături de logodnica lui, Daniela, care i-a dăruit un băieţel.

Citeşte şi: Culiță Sterp își dorește al doilea copil. Ce spune logodnica artistului despre o altă sarcină

Culiţă Sterp, petrecere cu lăutari şi dedicaţii de ziua lui de naştere

Artistul a marcat momentul aniversar printr-o petrecere fabuloasă, unde s-au dat dedicații de 120.000 de euro. Artistul a aruncat cu bani la propriu pe Florin şi Ionuţ Cercel, care au întreținut atmosfera din restaurantul din Hațeg. Printre invitaţi s-a numărat şi Vlăduţa Lupău, care şi-a făcut apariţia într-o rochie extrem de sexy, atrăgând toate privirile.

@mama.geta Frumoasa și minunata Vladuța ❤️ @vladutal ♬ sunet original – MAMA GETA

Înainte credeam și eu că sunt doar niște șervețele, dar…”, este mesajul transmis de un invitat legat de teancurile de bani.

@neaguvlad88 @culita_sterp_official ♬ sunet original – Neagu Vlad

Culiță Sterp a primit numeroase urări din partea celor care îl cunosc şi a ținut să le mulțumească pentru că și-au răpit din timp pentru a-i transmite cele mai frumoase mesaje și felicitări. Totodată, cântărețul a dezvăluit cum se simte acum că a schimbat prefixul și a împlinit vârsta de 30 de ani. A mai subliniat că are o stare ciudată și-l încearcă în același timp un sentiment de tristețe pentru că au trecut anii mult prea repede.

Vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urări. Mă și bucur și parcă sunt și trist. Nu-mi vine să cred cum au trecut 30 de ani, când te gândești, numai să-i numeri e greu.

Bine, că nu mă simt eu ca la 30 de ani, mă simt ca la 20, dacă-i vorba. Parcă niciodată în viața mea nu am avut o stare ca și acum. Să am două sentimente în același timp: mă și bucur și mă și întristez. Nu-mi vine să cred, am făcut 30 de ani. Of, viață, unde te duci? Mai stai!”, a spus Culiță Sterp pe pagina de Instagram.

@dmstudioproductionn @Culiţa Sterp #florincercel #iainimasibea ♬ sunet original – DmStudioProduction