Ileana Sterp o ironizează pe Andreea Tonciu: „Care mai este diferența între o femeie naturală 100% și una care are intervenții de orice fel?”

Ileana Sterp a ironizat-o pe Andreea Tonciu, după ce vedeta s-a lăudat cu naturalețea sa. Fosta asistentă tv a spus într-un interviu că a apelat la câteva intervenții estetice ca să-și corecteze imperfecțiunile, dar că în rest e naturală.

03 mai 2023, 08:33
Ileana Sterp o ironizează pe Andreea Tonciu: „Care mai este diferența între o femeie naturală 100% și una care are intervenții de orice fel?”

Ileana Sterp a transmis urmăritorilor săi că ea chiar e naturală 100%, nicidecum precum Andreea Tonciu. ”Eu sunt naturală. Care mai este diferența între o femeie naturală 100% și una care are intervenții de orice fel? Întreb pentru un prieten”, a fost replica surorii lui Culiță Sterp.

Citește și Ileana Sterp s-a filmat fix înainte să nască. Momentele dificile prin care a trecut. „Doamne, te rog să-mi ajuți. E tot mai dureros. Cine mă duce la spital?”

Aceste declarații au pornit de la interviul acordat de Andreea Tonciu, care a spus că a avut mai multe interveții pentru înfrumusețare, cum ar fi rinoplastie, implanturi mamare și că uneori își pune și acid hialuronic în buze.

“Păi toată viața mea am avut rinoplastie și două implanturi mamare și mi-am pus o dată sau de două ori în buze (n.r. acid hialuronic). Ce mare intervenție am avut eu? Crezi că sunt ca altele care și-au scos coaste, care se fac mai înalte, care își pun fund… Nu, frate! Eu sunt naturală în felul meu! Sunt fiartă în general pe persoanele care se dau ceea ce nu sunt”, a declarat Andreea Tonciu în podcastul lui Viorel Grigoroiu.

Citește și Bucurie imensă în familia Ilenei Sterp, după ce l-a născut pe fiul său. Mama Geta și Culiță Sterp au mers să-l cunoască pe cel mic

Ileana Sterp și-a șters postarea ulterior. ”Lucrurile sunt foarte interpretabile”

Ulterior Ileana Sterp a șters postarea în care o ironiza pe Andreea Tonciu și a explicat și motivul. ”Lucrurile sunt foarte interpretabile”, a precizat Ileana Sterp.

”Da… Am șters ce am pus mai devreme pentru că îmi dau seama că pe Instagram lucrurile sunt foarte interpretabile. Nici nu mai zic ce am pus pentru cine nu a văzut… Da, ar trebui să îmi văd de treabă că incă mai am multă”, a mai spus Ileana Sterp.