Ileana Sterp s-a filmat fix înainte să nască. Momentele dificile prin care a trecut. „Doamne, te rog să-mi ajuți. E tot mai dureros. Cine mă duce la spital?”

Ileana Sterp a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, în urmă cu câteva zile, fiind al doilea copil al său. Sora lui Culiță Sterp i-a ținut pe fani la curent în toată această perioadă a sarcinii, inclusiv după ce a născut.

30 apr. 2023, 21:51
Ileana Sterp s-a filmat fix înainte să nască. Momentele dificile prin care a trecut. „Doamne, te rog să-mi ajuți. E tot mai dureros. Cine mă duce la spital?”

Ileana Sterp le-a povestit tuturor cum a decurs această perioadă din viața ei, mai ales în ultima lună care a fost cea mai grea. S-a filmat chiar și în momentele mai puțin plăcute pentru ca urmăritorii să știe exact prin ce trece.

Citește și Momente dificile pentru Ileana Sterp înainte să nască. Ce i s-a întâmplat surorii lui Culiță: „Am răbufnit în plâns. Gata, fă-ți bagajele și hai”

Sora lui Culiță s-a filmat inclusiv în ziua în care l-a născut pe Damir, pas cu pas. A făcut acest lucru în ciuda faptului că avea contracții mari și dureri și era singură acasă cu Carla, fetița ei. Atunci când și-a dat seama că urmează să nască l-a sunat imediat pe soțul ei și au plecat la spital, imediat după ce au lăsat-o pe fetiță la soacră.

Nu s-a panicat deloc, a fost calmă și a mers entuziasmată către spital să-și cunoască al doilea copil. Nu a știut ce sex va avea micuțul fiindcă a vrut ca totul să fie o surpriză.

Ileana: Cred că am contracții, mama. Ar trebui să-l sunăm pe tati oare?

Carla: Nu.

Ileana: Pe tuși? Cine mă duce la spital? Contracțiile au început să fie din ce în ce mai dese și dureroase. Acum l-am sunat pe tati. L-am sunat pe Dani să vină să o ia, să meargă cu ea la buni, ca eu să pot să mă pregătesc să mă duc la spital. Am zis că stau acasă dacă sunt contracțiile rare, dar dacă încep să fie dese trebuie să fug la spital. Sunt foarte relaxată, Doamne ajută să fie totul bine și așa cum îmi doresc eu, să nasc natural. Doamne, te rog să-mi ajuți. Emoțiile alea mari cu siguranță vor fi atunci când o să nasc, așa a fost și cu Carla. Eu sunt foarte optimistă și relaxată de obicei.

Ileana Sterp a vrut neapărat să nască natural

Ileana Sterp a acordat un interviu înainte de naștere și a spus că își dorește mult să nască natural, așa cum s-a întâmplat și cu prima fetiță, cu Carla.

Citește și Clipe de panică pentru Ileana Sterp și familia ei, la întoarcerea din Amsterdam! Prin ce a trecut sora lui Culiță: „Doamne, cu ce ajungem acasă?”

„Eu mi-am dorit foarte mult să văd cum se simte nașterea. Dumnezeu ne-a înzestrat pe noi femeile cu darul ăsta. La prima naștere, am stat în travaliu vreo 17 ore. A fost mult, dureros, dar nu vreau să sperii pe nimeni. Trece foarte repede. Așa am avut o nădejde în Dumnezeu că o să fie totul bine și cred foarte mult că ce gândești atragi. Sunt o persoană pozitivă și atunci toate lucrurile au decurs foarte bine.

Nu a fost ușor. Și nașterea în sine a fost destul de grea. Zbieram pe acolo, eu care mă gândeam că vai, sunt și pudică, dar uiți de toate acolo, nu te mai interesează nimic. A trecut repede și când am ținut-o pe Carla în brațe, chiar am uitat de tot. Abia aștept să trec din nou prin experiența asta, să îmi ajute Dumnezeu să nasc tot natural și să alăptez. Nu mai pot de dorul alăptatului. E ceva ce nu pot să explic. Abia aștept, nu mai pot de nerăbdare.”, a declarat Ileana Sterp, în exclusivitate, la WOWnews.