Ileana Sterp rupe tăcerea despre logodnica lui Culiță Sterp. Adevăratul motiv pentru care cele două nu mai sunt deloc apropiate

Ileana Sterp, sora cea mare a lui Culita Sterp, a vorbit pentru prima data despre relatia pe care o are cu viitoarea ei cumnata. Daca la început erau nedespărțite, iată că acum relatiile dintre ele s-au răcit.

08 oct. 2022, 09:51
Ileana Sterp rupe tăcerea despre logodnica lui Culiță Sterp. Adevăratul motiv pentru care cele două nu mai sunt deloc apropiate

Ileana Sterp și iubita fratelui său erau cele mai bune prietene, însă, în urma unor declarații pe care partenera lui Culiță le-a făcut despre familia lor, se pare că relaţiile s-au răcit.

”Este plin Instagramul despre ceea ce a spus Daniela. Dacă ea a considerat că trebuie să spună lucrul ăsta, cum am spus mai înainte, trebuie să respectăm mai mult părerile, opiniile oamenilor din jurul nostru și să gândim că nu tot ce credem că este corect, este corect cu adevărat. Trebuie să analizăm mai mult lucrurile”, a spus Ileana Sterp pe story.

Citeşte şi: Nu doar Geta Sterp și-a luat soț bogat, ci și sora ei mai mare. Cine e Daniel Aloman, bărbatul cu care s-a căsătorit Ileana Sterp. Tânărul câștigă o avere în fiecare lună

Recent, partenera lui Culiţă Sterp a dezvăluit că nu are „o relație super apropiată și super perfectă” cu familia viitorului soț.

„A venit momentul să discut și eu despre subiectul acesta, pentru că până acum am lăsat pe toată lumea să își dea cu părerea, și nu este corect nici față de mine, nici față de cei care ne urmăresc, și nici de cei care chiar ne apreciază.

O să discut un pic despre relația mea cu familia lui Culiță. Noi nu am avut niciodată o relație super apropiată și super perfectă. Dacă ar fi să vă întreb acum pe voi, câți dintre voi aveți o relație perfectă, nu doar cu familia partenerului, ci și cu familia voastră? Cred că nu mi-ar spune nimeni, și nu ar ridica nimeni mâna să spună „Da, eu nu m-am certat niciodată, nu am avut divergențe.”

Citeşte şi: VIDEO Culiţă Sterp i-a făcut cadou iubitei sale un bolid de 100.000 de euro. Cum a reacţionat Daniela când a văzut surpriza

În primul rând, noi avem program diferit. Suntem diferiți prin felul nostru de a fi. Eu sunt crescută într-un fel, ei sunt crescuți în alt fel. Avem mentalități diferite și poate de aceea în unele aspecte nu ne potrivim ca și gândire. Nu înseamnă că nu ne apreciem unii pe alții, că nu ne iubim, că nu ne vizităm. Cum se spune în unele comentarii că nu ne suportăm, nu este vorba despre asta, absolut deloc. Doar că nu suntem foarte apropiați. Mi se pare că asta este absolut în regulă. Nu spune nimeni că trebuie să fii într-o relație cu partenerul tău și să ai o relație perfectă și cu familia lui.

Pentru mine este suficient cum mă înțeleg cu ei. Cred că pentru femei se pune presiunea aceasta, să te înțelegi bine cu soacra, trebuie să fii așa, trebuie să fii invers. Nu! Cel mai important este ca partenerul tău să te iubească, să vă înțelegeți bine, și de acolo se schimbă toate lucrurile.

Soțul Getuței Sterp provine dintr-o familie înstărită. Cum arată casa în care a locuit Sebastian Craciunescu până să se însoare și cine sunt părinții lui

Cei care mă urmăriți, eu nu mă afișez cu părinții mei, cu fratele meu, darămite cu altă familie sau cu alți oameni. Așa sunt eu. Foarte mulți spuneți că sunt arogantă, că am urmărit faimă, bani. Habar n-aveți despre ce vorbiți!   Probabil afișez 20% din ce fac eu, din programul meu, din cum sunt eu. De aceea s-au creat confuzii. Asta sunt eu, cu bune și cu rele.

Repet, în familia noastră, de ambele părți, nu este nicio problemă. Da, am mai avut discuții, am mai avut și certuri, dar spuneți-mi cine nu a avut certuri sau discuții în familiile lor?”, a mărturisit iubita lui Culiță, într-un video pe TikTok.

Ileana Sterp a vorbit pentru prima dată despre relaţia cu logodnica lui Culiță Sterp.

„Într-adevăr, nu mai suntem la fel de apropiate una de alta, avem priorități, treburi fiecare. Nu mai suntem că în tinerețe când aveam timp și chef de tot felul de activități. Noi am fost mereu super sincere una cu cealaltă și de aici au mai apărut discuții, însă nimic grav”, a spus Ileana Sterp.