Ilie Balaci, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea lui Nae Manea

Fostul mare jucător al Universităţii Craiova, Ilie Balaci, a vorbit despre decesul lui Nae Manea, unul dintre cei mai apropiaţi prieteni ai săi.

17 dec. 2014, 09:19
Ilie Balaci, dezvăluiri cutremurătoare despre moartea lui Nae Manea

Ilie Balaci spune că şi-a dat seama că fostul jucător, antrenor şi oficial al Rapidului a pierdut lupta cu boala în momentul în care familia a decis să-l aducă acasă.

„Vorbeam des cu Florin Manea, fiul lui Nae, mă ţinea la curent cu tot ce se întîmpla. Pe Nae nu l-am sunat prea des. Îmi era foarte greu să îi transmit încurajări pentru că nu voiam să înţeleagă că şansele lui sînt mici.

NICOLAE MANEA, ultima fotografie cu antrenorul în viaţă

Ultima dată l-am sunat miercurea trecută. Nu am vorbit prea multe de sănătatea lui. Am discutat mai mult despre fotbal. N-am avut curaj să mă duc la Nae la spital din aceleaşi motive.

Nu ştiam cum să mă comport şi ce să-i zic. A fost un om pe care nu l-am văzut niciodată nervos, cu excepţia problemelor pe care le avea la echipele unde a fost. Mi-a fost un prieten bun.

Mi-am dat seama că a pierdut lupta cu boala în momentul în care familia lui a decis să-l aducă acasă”, a spus Ilie Balaci pentru ziarulring.ro.