Ilie Bolojan, PNL: Avem nevoie de o garnitură de conducere mai bună în jurul lui Antonescu

Preşedintele PNL Oradea, Ilie Bolojan, a declarat marţi că PNL are nevoie de o garnitură mai bună de conducere în jurul lui Crin Antonescu, reducerea numărului de membri din structurile de la vârf, de adoptarea unor atitudini fără niciun fel de echivoc şi de consecvenţă în implementarea propunerilor, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
27 mai 2014, 12:18
Ilie Bolojan, PNL: Avem nevoie de o garnitură de conducere mai bună în jurul lui Antonescu

‘Ce se va întâmpla la Congres vom vedea. Este o decizie care ţine de Crin Antonescu. Trebuie să vorbim foarte deschis. Astăzi, domnul Crin Antonescu nu are o cotă mare de simpatie în rândul electorilor noştri pentru mutaţiile politice pe care le-a generat şi pentru propaganda de care a beneficiat. Acum, aparent, domnul Iohannis are o imagine bună. Dacă domnul Mircea Diaconu nu ar fi avut un vehicul media care să-i sufle în pânze în toată campania şi să nu fie atacat de nimeni, credeţi că ar mai fi fost perceput ca un om antisistem? Eu nu cred. În politica românească, eşti desfiinţat într-o perioadă foarte scurtă. Pe domnul Antonescu l-au tocat, că mai jos de atât nu poate să scadă. În mod clar va trebui să venim cu o persoană – un om serios, care să facă ceva pentru România – care trebuie contrapusă candidatului PSD, pentru că România e mai sigură fără o conducere PSD pe toată linia’, a precizat, în conferinţă de presă, Ilie Bolojan.

În ceea ce priveşte rezultatul alegerilor la nivel local şi judeţean, conducerea filialei va lua o serie de măsuri de a îmbunătăţi comunicarea, pentru o politică mai bună de resurse umane, liderul PNL Oradea subliniind că judeţul Bihor, cu 17, 71% ‘s-a încadrat în trendul naţional’, marile oraşe cu primari liberali având scoruri între 9 şi 16%.