Ilie Dumitrescu a vorbit BOALA boala fiului său. Toto a ajuns direct la SPITAL! Cum se simte ACUM

Toto Dumitrescu, fiul fostului mare fotbalist Ilie Dumitrescu, a fost depistat pozitiv cu COVID-19 în urmă cu câteva zile. Actorul participa la emisiunea "Te cunosc de undeva", de la Antena 1. 

25 iun. 2020, 18:02
Ilie Dumitrescu a vorbit BOALA boala fiului său. Toto a ajuns direct la SPITAL! Cum se simte ACUM

Ilie Dumitrescu a vorbit prima dată despre starea fiului său, pe care nu l-a mai văzut din luna ianuarie.

„Toto se simte foarte bine, este asimptomatic. Eu nu am fost in contact cu el din ianuarie. Lotul în care și fiul meu, Toto, a fost testat pozitiv, există acolo un prezentator care a spus că și-a luat femeia și s-a testat. Trei au fost negativi și ea pozitiv. Trebuie să acceptăm că la un momentdat, 60-70 la sută din populație va fi infectată”, a declarat Ilie Dumitrescu.

Radu Banciu îl atacă pe Ilie Dumitrescu şi se face de râs: „Ai fost un jucător doar puţin mai bun decât mine”

Ilie Dumitrescu jr, alias Toto, este de meserie actor. Tânărul a studiat la Londra, la Academia de Teatru și Film și a declarat că visul său este să devină faimos la Hollywood. A avut mai multe roluri în piese de teatru, într-un film marca HBO România, Hackerville, dar și într-un videoclip. A cochetat și cu moda urcând de mai multe ori pe podium sau pozând pentru reviste celebre.

Acum aproape doi ani a fost în atenția presei tabloide, după ce s-a aflat că are o relație cu Alice Peneacă, fosta soție a lui Bobby Păunescu.