Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Dică. „Băi Gigi, nu vreau niciun ban de la tine”

Ilie Dumitrescu, fost antrenor al Stelei în 2010, îl avertizează pe actualul tehnician al roş-albaştrilor, Nicolae Dică, în privinţa lui Gigi Becali, pe care îl consideră imprevizibil, în ciuda faptului că patronul a declarat că nu va mai dezvălui echipa de start înaintea meciurilor.

29 nov. 2017, 07:45
Ilie Dumitrescu îl avertizează pe Dică. „Băi Gigi, nu vreau niciun ban de la tine”

Dică a stat aici lângă mine. Analizam meciurile Stelei, coleg cu mine aici. Ce comportament avea Gigi Becali când era el în studio? Același comportament. El a știut foarte bine în ce parteneriat intră când s-a dus la Steaua.

E un om care nu poate fi controlat, indiferent de relația pe care o are: prietenie foarte bună cu Pițurcă, relație senzațională cu Hagi„, a declarat Ilie Dumitrescu.

Citeşte şi Gigi Becali cere arbitri străini în play-off-ul Ligii 1

Totodată, fostul internaţional a dezvăluit condiţiile în care a acceptat s-o antreneze pe Steaua în 2010. „Eu m-am dus fără niciun ban. ”Băi Gigi, nu vreau nimic, nu vreau niciun ban de la tine. Vreau să respecți puțin relația asta dintre noi doi”. Nu a contat gestul acela. Este imprevizibil. Cine poate să îi pună o condiție?„, a mai spus Ilie Dumitrescu. El a stat pe banca Stelei doar cinci etape, având un bilanţ de două victorii, două egaluri și o înfrângere.