Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali, contre dure în direct la TV. Acuzaţii grave! Replica patronului de la FCSB

Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-au contrazis după meciul Sepsi - FCSB, scor 2-2, din etapa a 8-a a play-off-ului din Liga 1. Fostul internațional consideră că patronul celor de la FCSB nu își asumă rezultatele slabe din ultima perioadă.

17 mai 2021, 08:44
Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali, contre dure în direct la TV. Acuzaţii grave! Replica patronului de la FCSB

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali, contre dure în direct la TV. Sepsi și FCSB au remizat, scor 2-2, iar CFR Cluj poate cuceri titlul cu o victorie pe terenul lui FC Botoșani, miercuri, în etapa a 9-a din paly-off. Gigi Becali și Ilie Dumitrescu s-au contrazis după meci, în direct la Digi Sport.

Ilie Dumitrescu şi Gigi Becali, contre dure în direct la TV

Gigi Becali: Mă interesează ce a zis Ilie Dumitrescu… Și înainte de plecarea lui Chiricheș jucam mai bine. Ce legătură are una cu alta? Man e plecat și gata.

Ilie Dumitrescu: Doar jucătorii sunt vinovați, tu nu ești vinovat deloc?

Gigi Becali: Cu ce?

Ilie Dumitrescu: Cu speța asta, cu schimbări, cu tot ce ai făcut tu pe-acolo…

Gigi Becali: Eu vreau să câștig bani. Asta e politica mea, jucători tineri, ca să câștig bani.

Ilie Dumitrescu: Obiectivul ăsta l-ai îndeplinit.

Gigi Becali: Ba nu, că vreau să iau sute de milioane de euro.

Ilie Dumitrescu: Ca să iei sute de milioane trebuie să joci într-o competiție europeană.

Gigi Becali: O să vină, vedem, poate anul acesta. Mergem în Conference League, așteptăm. La mine, fotbalul e o afacere. Eu sunt mulțumit și acum. Am 10 milioane în cont, de la Man. Dacă sunt ca Dinamo în insolvență, e mai bine? Voi ce vreți acum?

Ilie Dumitrescu: Nimic, ce să vreau eu? Mai asumă-ți și tu niște lucruri. Că Radunovic nu e bărbat, că ăla a dat pe lângă minge… Mai asumă-ți și tu.

Gigi  Becali: Eu sunt mulțumit așa! Îmi ziceți voi să îmi asum… În fața cui să îmi asum, dacă e echipa mea? Să-mi asum față de mine?

Ilie Dumitrescu: Bine, ok!

Gigi Becali: Uitați-vă voi la perfomanță. Eu nu pot, eu am familie, mă uit la bani. Cine vrea binefacere să ia bani de la stat!