Ilie Năstase a dat lovitura! Restaurantele lui fast-food din Republica Moldova merg excelent!

Ilie Năstase deţine franciza McDonald's din Republica Moldova. 

08 dec. 2013, 09:36
Ilie Năstase a dat lovitura! Restaurantele lui fast-food din Republica Moldova merg excelent!

ILIE NĂSTASE vinde bine. Chiar daca s-a retras de atatia ani din lumea sportului de mare performanta, Nasty are succes în continuare. Asa se face ca fostul mare jucator de tenis a incheiat, de-a lungul anilor, numeroase parteneriate cu mari companii internationale. 

Mai mult decat atat, Nasty a obtinut chiar franciza din partea unor companii de top, pentru a putea deschide propria lui afacere. Asa s-a intamplat in Republica Moldova, unde Ilie Nastase controleaza un lant de restaurante fast food, celebru in lumea intreaga. “Afacerea din Moldova merge foarte bine. Periodic merg acolo pentru a vedea cum stau lucrurile. Sigur ca am persoane angajate care se ocupa in mod direct de acest bussines si care locuiesc acolo”,a explicat Ilie Nastase pentru wowbiz.ro.

Fostul tenisman Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, şi ceilalţi sportivi care au ocupat prima poziţie în ierarhia mondială de-a lungul celor 40 de ani de la înfiinţarea clasamentului au fost onoraţi, recent, în cadrul unei gale ce a avut loc la New York.