Ilie Năstase a făcut pace cu Ciprian Marica. „Poate m-am grăbit eu cu anumite declarații!”

Ilie Năstase a anunţat că a lămurit diferendul cu Ciprian Marica, legat de Baza Voinţa din Bucureşti. Fostul jucător de tenis l-a acuzat pe naşul său de cununie că l-ar fi exclus din rândurile fundaţiei ce îi poartă numele!

18 nov. 2021, 12:15
Ilie Năstase a făcut pace cu Ciprian Marica. „Poate m-am grăbit eu cu anumite declarații!”

Ilie Năstase a făcut pace cu Ciprian Marica. „Poate m-am grăbit eu cu anumite declarații!”. Ilie Năstase, 75 de ani, l-a acuzat pe Ciprian Marica, 36 de ani, că l-ar fi exclus din rândurile fundaţiei ce îi poartă numele şi care a primit drept de folosinţă pentru Baza Voinţa.

Ilie Năstase a făcut pace cu Ciprian Marica. „Poate m-am grăbit eu cu anumite declarații!”

„Nu am fost supăraţi! Poate m-am grăbit şi eu cu anumite declaraţii, poate nici el nu a fost convingător cu anumite lucruri. Cert este că discutăm şi am făcut lucrul acesta şi în prezenţa unui avocat pentru a pune la punct toate chestiunile pe care le considerăm a fi necesare pentru îmbunătăţirea relaţiei noastre”, a declarat Ilie Năstase, conform PlaySport. Legendarul sportiv a precizat că înţelege şi poziţia partenerului său de afaceri: „Are şi Ciprian partea sa de dreptate, fiindcă trebuie să-şi protejeze banii investiţi în baza sportivă!”.

Ciprian Marica a lămurit conflictul cu Ilie Năstase. Care a fost adevărata sa intenție și ce va urma

Ilie Năstase a obţinut de la statul român darea în folosinţă a Bazei Voinţa pentru o durată de 50 de ani, începând cu 1999. În realitate, a putut administra baza abia din 2012, iar în baza documentelor a obţinut prelungirea dării în folosinţă până în 2059. Ulterior, din 2021, s-a alăturat proiectului şi Ciprian Marica, care a construit  un teren de fotbal (împărţit de fapt într-un teren standard ca dimensiuni şi alte trei mai mici) şi alte cinci terenuri de tenis, din zgură, pe lângă cele 13 terenuri de tenis ale lui Ilie Năstase.

Scandal de 50 de milioane de euro, Ilie Năstase îl acuză pe Ciprian Marica, finul său, că i-a furat Baza Voinţa. Reacţia nervoasă a fostului fotbalist

„Acel teren nu a fost niciodată scos la vânzare de către statul român. Poate l-aş fi cumpărat, poate nu, nu am de unde să ştiu dacă el nu a fost niciodată scos la vânzare. Şi dintr-odată citesc în presă că eu şi Ciprian Marica ne certăm pe 50 de milioane de euro. Ilie Năstase plăteşte anual statului român, pentru dreptul de folosire a bazei şi plata taxelor datorate statului, circa 50.000 de euro!”, a precizat Ilie Năstase.