Ilie Năstase „a luat foc”, indignat de modul în care este tratată Simona Halep: ”Cum să faci așa ceva? Foarte urât!”

Ilie Năstase este total nemulţumit de modul în care este prelungită aşteptarea unui verdict în cazul Simonei Halep. Fostul număr 1 mondial crede că situaţia este una creată artificial şi că nu ar exista probe concludente care să conducă la prelungirea apariţiei unui verdict.

04 mai 2023, 15:21
Ilie Năstase „a luat foc”, indignat de modul în care este tratată Simona Halep: ”Cum să faci așa ceva? Foarte urât!”

Scandalul de dopaj în care este implicată Simona Halep pare unul interminabil. Ilie Năstase a luat atitudine, din nou,  în acest caz, susţinând că nu există motive reale pentru care nu s-a dat un verdict până acum.

Citeşte şi Ilie Năstase, audiat la Poliţie după o plângere depusă de naşul său, Ciprian Marica. Acuzaţiile sunt extrem de grave!

„Eu cred că nu au probe împotriva ei! Dacă aveau probe, cred că o judecau foarte repede și o suspendau o lună, cinci luni… Și gata! Cum să faci așa ceva? Ea se antrenează cu gândul că va juca și ei nici măcar nu-i judecă situația”, Acest text a fost copiat de pe Ziare.com Ilie Năstase știe ce se întâmplă cu Simona Halep: ”Cum să faci așa ceva? Foarte urât!”, a declarat Ilie Năstase pentru playtech.ro

Citeşte şi Ilie Dumitrescu rupe tăcerea despre femeile din viaţa lui. Cu cine s-a iubit fostul fotbalist al „Generaţiei de Aur”

Năstase dă de pământ cu forul care conduce activitatea în tenisul feminin, menţionând că este aberant să i se refuze dreptul Simonei de a-şi apăra punctele din circuit.

„Este vorba de o mulțime de turnee în care nu a avut voie să joace, dar și de bani și de punctele pe care le-a pierdut în clasamentul WTA, care sunt foarte importante”, a mai declarat Ilie Năstase