Ilie Dumitrescu rupe tăcerea despre femeile din viaţa lui. Cu cine s-a iubit fostul fotbalist al „Generaţiei de Aur”

Ilie Dumitrescu este perceput ca un adevărat Don Juan în showbiz-ul românesc, dar fostul internaţional susţine că este departe de această percepţie publică. Mai mult, actualul analist sportiv este destul de discret cu viaţa sa privată.

04 mai 2023, 08:54
Ilie Dumitrescu rupe tăcerea despre femeile din viaţa lui. Cu cine s-a iubit fostul fotbalist al „Generaţiei de Aur”
Ilie Dumitrescu rupe tăcerea despre femeile din viaţa lui. Cu cine s-a iubit fostul fotbalist al "Generaţiei de Aur"

Ilie Dumitrescu rupe tăcerea despre femeile din viaţa lui. Fostul internaţional român s-a iubit cu femei frumoase, însă nu se consideră nici pe departe un mare cuceritor.

„Nu mă consider nici telegenic, nici fotogenic și urăsc să mă uit la o emisiune cu mine, în reluare. Deci, nu excelez fizic. Nu îmi place de mine. Au fost câteva episoade din viața mea, din perioada Londra, în care am ieșit în decor cu anumite lucruri care m-au făcut să fiu perceput așa. Dar nu cred în eticheta asta. Și nu îmi place să vorbesc despre mine, ci despre activitatea mea”, a spus Ilie Dumitrescu pentru OK!Magazine.

Citeşte şi: Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. La ce a renunțat definitiv acum șapte ani. ”M-am ținut departe de vicii”

Fostul fotbalist a recunoscut că a avut o aventură cu soţia unui poliţist din Anglia, în momentul în care juca pentru Tottenham: „Era o tipă deosebită. Arăta foarte bine. Superbine tipa! Era o combinație reușită. Era o creolă superbă. Chiar s-a întâmplat. Am intrat în vestiar după chestia asta și toată lumea m-a aplaudat. Era nevasta unui polițist, dar nu era șeful poliției din Londra. În momentul în care apari pe prima pagină într-un tabloid în Anglia trebuia să fii o persoană importantă. Un jucător de top!”.

„Am ajuns la o vârstă la care am activități liniștite: prefer să ies cu prietena mea la un restaurant, fără cluburi și agitație”, susţine acum Ilie Dumitrescu.

Citeşte şi: Ilie Dumitrescu, umilit în direct de un celebru jurnalist! „Un tâmpit, un arogant, un necioplit! Spune nişte banalităţi la televizor” VIDEO

Ilie Dumitrescu a fost căsătorit pentru prima dată cu Nela, femeia cu care are doi copii: Dani şi Sică. În 1995, şi-a părăsit soţia pentru o studentă de 21 de ani, în 1995, Letiţia Badea, pe care ar fi cucerit-o cu un buchet imens de flori şi cu un tablou de Nicolae Grigorescu. Cei doi nu s-au căsătorit, dar au trăit o frumoasă poveste de iubire timp de 14 ani şi au împreună doi copii, pe Toto şi pe Mayra.

Recent, Ilie Dumitrescu a avut o relaţie de dragoste cu Teodora, fiica lui Andrei Vochin, fost jurnalist şi actualul consilier al lui Răzvan Burleanu, preşedintele FRF. „Orice părinte își dorește ce e mai bun pentru copilul lui. Cu siguranță l-a deranjat, a fost o greșeală față de tatăl meu. În rest a fost o experiență plăcută și cam atât”, a spus, după despărţire, Teodora Vochin.