Ilie Năstase a sunat-o pe Simona Halep. Ce i-a spus înaintea finalei cu Sloane Stephens de la Roland Garros 2018

Ilie Năstase, primul lider ATP din istorie, a vorbit desprea finala dintre Simona Halep şi Sloane Stephens şi a dezvăluit că a vorbit la telefon cu nr. 1 WTA.

RomaniaTV.net
08 iun. 2018, 08:52
Ilie Năstase a sunat-o pe Simona Halep. Ce i-a spus înaintea finalei cu Sloane Stephens de la Roland Garros 2018

Ilie Nastase a dezvaluit ca i-a dat un sfat Simonei Halep: sa isi lase adversara sa se enerveze.

LIVE EUROSPORT SIMONA HALEP SLOANE STEPHENS (ora 16:00) LIVE STREAMING PRO TV ONLINE VIDEO FINALA ROLAND GARROS 2018

Sloane Stephens a pozat DEZBRĂCATĂ. IMAGINI INCENDIARE cu adversara Simonei Halep FOTO ŞI VIDEO

„Dupa meciurile cu Kerber si Muguruza, cred ca Simona are sansele mai mari. Dar meciul e jucat pe teren, sa fim atenti, ca am mai avut situatia asta cu Ostapenko. Dar la cum joaca acum si la cum loveste mingea, nu cred ca i se mai poate intampla ce i s-a intamplat anul trecut. Pe fata asta cu care joaca nu am vazut-o sa joace extraordinar pe zgura, ci mai bine pe hard. Nu are aceeasi experienta pe zgura”, a spus Ilie Nastase la Pro X.

SIMONA HALEP – SLOANE STEPHENS, finala de la Roland Garros 2018, va fi LIVE la PRO TV

„O sa va duc putin inapoi. Andy Murray a jucat 4-5 finale si nu a castigat niciuna. Si pana la urma a venit. Deci ea trebuie sa joace, pentru ca titlul va veni. Daca ia titlul asta, o sa le ia si pe celelalte. Poate sa le ia pe toate. Faptul ca Sloane Stephens are un titlu nu conteaza. Ala e acolo si trebuie sa uiti de el cand joci. E o declaratie pripita facuta de ea, laudandu-se cu asa ceva. Poate de frica. Eu am vorbit cu Simona si i-am spus ca ma enervam cand pierdeam. Ea se enerveaza cand castiga. I-am spus sa isi lase adversara sa se enerveze. Acum pare ca a inteles ca uneori mai gresesti si mingi usoare si trebuie sa treci peste”, a mai spus Ilie Nastase.