Ilie Năstase a uitat de bunul simț și a înjurat o jurnalistă: ”Hai! Du-te dracu de proastă!”

Ilie Năstase a uitat ce înseamnă respectul și bunul simț și a înjurat o jurnalistă Digi24. Se pare că fostul tenismen a fost foarte deranjat de întrebările reporterului legate de incidentul în care a fost implicat în noaptea de joi spre vineri, atunci când polițiștii l-au prins beat la volan.

18 nov. 2022, 16:14
Ilie Năstase a uitat de bunul simț și a înjurat o jurnalistă: ”Hai! Du-te dracu de proastă!”
Ilie Năstase a primit o veste şocantă chiar de ziua lui

Ilie Năstase a uitat de bunul simț și a înjurat o jurnalistă. Tupeul și nesimțirea lui Ilie Năstase întrec orice limită, după ce a fost surprins beat la volan, acesta a înjurat o jurnalistă Digi24, care încerca să obțină un punct de vedere din partea luni în legătură cu incidentul, care nu îi face deloc cinste.

Citește și Ilie Năstase, prins din nou băut la volan. Fostul tenismen a rămas fără permis

” Nu am fost prins băut la volan. Am băut două beri. Am primit o amendă, dar cei care m-au urmărit, m-au așteptat acolo două ore și au sunat la 112 să spună că am ieșit din restaurant. M-au urmărit până aproape de mall Băneasa și acolo au sunat la 112 și cei de la 112 au sunat la Poliție să oprească. Au mai făcut această chestie și acum câteva zile, cu soția mea. Acești oameni sunt niște nemernici pentru că nu faci așa ceva. M-a întrebat omul (polițistul n.r): Cât ați băut? Două beri! Mi-a pus testul ăla care a ieșit 0,021. Trebuie să iasă 0. Nu ai voie nicio picătură.

Mi-am luat o amendă de 600 de lei și o lună suspendarea carnetului. Ca cineva să vină să te pârască, mi se pare incredibil și pentru asta am decis să plec din România. Nu e prima dată când mi se face chestia asta. O să vin cu dovezi. Soția mea a plecat de acasă cu două milioane. Avea în geantă 350.000 de euro. Este periculos. Cineva care aude se duce și îi dă în cap”, i-a spus Ilie Năstase, jurnalistei.

Reporterul Digi24 i-a reamintit fostului tenismen că este la al doilea incident de acest fel însă Ilie Năstase s-a declarat neinteresat de acest subiect.

”Nu mă interesează. Cineva care te dă în primire… fac și eu așa, să văd ce face persoana aia. Sun la 112 și zic: Vedeți că a ieșit. Opriți-l! Ce înseamnă asta? Securisme! Ce sunt astea?”, a spus nonșalant fostul tensimen, care a continuat să abereze.

”Du-te dracu de proastă!

”Dute dracului de proastă!”, asta este reacția lui Ilie Năstase atunci când nu mai are argumente! Și vinovat și cu tupeu!

Consternată de răspunsul pe care l-a primit jurnalista atunci când i-a reamintit fostului tenismen că nu este la prima abatere, l-a întrebat dacă știe că nu are voie să urce la volan atunci când consumă alcool, însă și de această dată Ilie Năstase un răspuns de noaptea minții.

Redăm mai jos o parte din dialogul lui Ilie Năstase cu jurnalista Digi24:

Repoeter: Știți că nu aveți voie să vă urcați absolut deloc la volan dacă ați consumat alcool?

Ilie Năstase: Absolut deloc? De ce în țările civilizate ai voie să bei două beri? De ce nu îi copiem și noi pe cei de acolo?

Reporter: Asta este legislația de la noi.

Ilie Năstase: Este o legislație proastă, doamnă. Spuneți-mi și mie un român care nu bea o bere sau două și se suie la volan. Spuneți-mi unul că eu nu prea știu. Toți prietenii mei…

Reporter: Deci toți prietenii dumneavoastră consumă alcool și se urcă la volan? Asta îmi spuneți?

Ilie Năstase: Doamnă, sunteți prea tânără și prea proastă ca să înțelegeți. Dacă v-am răspuns, sunteți o idioată. E bine? Țările civilizate au voie. Dacă dumneata trăiești în țara asta comunistă, ești o comunistă. Hai! Du-te dracu de proastă!

Citește și Pensia militară a lui Ilie Năstase, în pericol! Ministrul Apărării cere explicaţii după un nou derapaj al fostului campion